Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tesómat láttam meztelen a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tesómat láttam meztelen a fürdőben , mikor kijött.Volt már veletek ilyen?

Figyelt kérdés

Megmozdul bennetek valami, vagy csak elkönyvelted az esetet és ennyi?

20L

Én 22F vagyok.

Még el is pirultam, oda is szólt mit nézek, nem láttam még olyat?

2021. ápr. 19. 20:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
35%
Szoktam a nővéremet kukkolni sokszor. A bugyijait meg a péniszemre tekerem és úgy kényeztetem magam.
2021. ápr. 19. 20:43
 12/20 anonim ***** válasza:
67%
Ezeket a beteg allatokat miert nem lehet tiltani innen? Meg ugy el az elettol?
2021. ápr. 19. 20:50
 13/20 anonim ***** válasza:
15%
Én is felizgulok a tesómra. Ő tudja és szerencsére megérti. Volt, hogy megengedte meztelenül nézem és közben masztiztam.
2021. ápr. 19. 20:57
 14/20 anonim ***** válasza:
71%

Rendszeresen látok családtagokat meztelenül néhány pillanatra, és a testvérem is így van.

Nem, normális esetben nem indul be az ember a saját rokonára, főleg hogy nincs benne szenzáció. Megmaradt a testvér (/stb...) látványa olyannak, amilyen a pubertás előtt volt, tehát semlegesnek.

2021. ápr. 19. 21:17
 15/20 anonim ***** válasza:
75%

Bár a kérdés kamu, hiszen láthatóan szándékosan infantilis stílusban íródott, de a szitu nagyon is valós és sok családban megtörténik. Normális esetben nem történik semmi, vagy teljesen természetes dolog h pl. tesók meglátják egymást.

Nekem is van hugom és mi is láttuk már egymást meztelen fürdés, öltözködés közben, nálunk ez nem jelent gondot.

24F

2021. ápr. 20. 07:24
 16/20 anonim ***** válasza:
Igen volt ilyen. Egyelőre közös szobánk van, nálunk rendszeresen megtörténik.
2021. ápr. 24. 21:42
 17/20 anonim ***** válasza:
Volt. Előfordul véletlenül ilyen szituációk,ahol többen laknak egy háztartásban. Láttam már anyámat,nővéremet is meztelenül,de semmi ingert,legalábbis szexuálisan nem váltott ki. Csak zavart,és szégyent.
2023. szept. 8. 11:55
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Én a tangáira verem a farkam. Máskor észrevette és azt mondta, hogy egy perverz disznó vagyok, és elkezdett megcsapkodni. Szerintem utál engem mert tudja, hogyha nem a tesóm lenne megb@sznám és leszopatnám. Ez van, nőhiány ő meg pont jó lenne nekem.
2023. szept. 19. 08:51
 19/20 anonim ***** válasza:
Mi úgy nőttünk fel hogy láttuk egymás testét, semmi különös nincs benne. Nem gondolunk szexuálisan egymásra.
2023. nov. 18. 22:02
 20/20 anonim ***** válasza:
18-as gusztustalan vagy.
2023. nov. 18. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!