Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire könnyű olyan párt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire könnyű olyan párt találnod ahol szex is van?

Figyelt kérdés

Amikor azt hallom hogy valaki egymás után dugja a csajokat akkor mindig szomorú leszek mert én nem tudok találni barátnőt. És nem egyből szexelni akarok.

Az emberek többsége könnyen talál olyan kapcsolatot ahol szex is van?

2021. ápr. 19. 15:53
 1/10 Csicuki ***** válasza:
88%

Szerintem a kapcsolat egyik alapja a jól működő szex XD szexre találni párt nem nehèz de hogy kapcsolat is legyen az egy kicsit nagyobb kihívás

21N

2021. ápr. 19. 15:57
 2/10 anonim ***** válasza:

Egyetértek az elsővel

Szexre simán találni

Kapcsolat az más tészta

De a jó szex az alapja az biztos

Kezdj el kondizni, legyél igényes, normális

Semmi sem lehetetlen

Vagy vannak prostik 😁

29/N

2021. ápr. 19. 16:03
 3/10 anonim válasza:
Ez sajnos így van manapság, de szerintem légy türelmes ismerkedj, és annyi féle ember van neked is elfog jönni a szíved választottja. Én bevallom nem vagyok egy türelmes férfi, de megéri várni. Mellesleg azok a férfiak akik sorban fekszenek le más más nővel megnézhetik magukat amikor egy intelligens nővel kerülnek szembe, azok a lányok akik belemennek az ilyen játékokba inkább lenni szükségűk lelki támogatásra, legyél türelmes azt tudom mondani, és ezzel a hozzáállással hidd el idővel te leszel híres a lányok körében! Sok sikert és kitartást!:)
2021. ápr. 19. 16:14
 4/10 anonim válasza:

A másodikkal egyetértek, fontos szempont a nőknél a külső megjelenés, kezdj el foglalkozni magaddal, és tűzz ki célokat mindig.

Nem kellenek hatalmas célok, lassan haladj, de biztosan!

2021. ápr. 19. 16:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként azért szexre sem olyan könnyű partnert találni.
2021. ápr. 19. 16:19
 6/10 anonim ***** válasza:
Minden egészséges kapcsolat alapja a szex. Szexpartnert nem nehéz találni, kapcsolatot nehezebb. De ha össze jött, akkor szex is lesz.
2021. ápr. 19. 16:29
 7/10 anonim ***** válasza:
65%
Férfiaknak nehéz még szexre is partnert találni, nőknek meg még a legrondábbnak is 2 percbe telik
2021. ápr. 19. 17:30
 8/10 anonim ***** válasza:
54%

Èrdekes, hogy akik azt írtàk könnyű szexpartnert talàlni. Mind nôk....

Fèrfiként nem îgy van.

Egy ronda nôt is sokan megdugnak, fordítva annyira nem.

31f

2021. ápr. 19. 18:00
 9/10 anonim ***** válasza:
48%
Pontosan 8as az mindegy egy nőn hogy milyen a csomagolása a lyuk az ugyan olyan jó érzés. Ezért van hogy szinte minden nő tud szexelni és el is vesztik tini korukba. Férfiként már meg kell ütni egy jó magas mércét
2021. ápr. 19. 18:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Én hiába edzek és izmosodtam meg, egyetlen nő sem akar felszedni, bár én sem megyek aktívan ismerkedni hozzájuk.
2021. ápr. 19. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!