Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/15 anonim válasza:
Mert szereti a barátom, ha lenyelem.
3/15 anonim válasza:
Igen, mert praktikusabb mint kopkodni
5/15 anonim válasza:
Igen, mert a szex természetes része, és egyszerűbb, mint kiköpni. Azon
6/15 anonim válasza:
mert nagyon izgató a páromnak és nekem is. amúgy az ízét is szeretem, persze nem úgy finom, mint pl egy csoki, hanem valahogy szex közben felizgult állapotban fincsi :D
7/15 anonim válasza:
Nem. Nem is engedem hogy a nyelvemhez érjen, nem birom az ízét/szagát.
9/15 anonim válasza:
Próbálkozom. Előző partneremnél (barátság extrákkal volt) mindig sikerült, a mostaninál (rendes párkapcsolat) viszont sajnos nem sokszor akar összejönni. Túl sok van neki, én meg nem csak spermából, hanem kb semmiből se tudok egyszerre sokat lenyelni. Ettől függetlenül mindig meg szoktam próbálni, mert ő szeretné, nekem meg jó lenne, ha neki jó lenne.
10/15 anonim válasza:
Nem. Undoritó. Lehet lepontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!