Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell az embernek nyögnie szex közben?
Miért kell lihegned sportolás közben? Miért adsz ki hangot ha felemelsz egy rohadt nehéz súlyt a kondiban? Miért mondod hogy 'mmmm de finom' ha valami rohadt finomat eszel?
Ilyen hülye kérdést:D nyilván a mozgás, izgalom, az élvezet és a lökések hatására jön az emberből a természetes felnyögés.
Én ha befogják a szám akkor se bírok nem nyögni. Ha csöndben kell szexelni valami miatt, nekem az rendesen kihívás hogy visszafogjam a hangokat. Nagyon nehéz
N
jaajjj... ez azért már sznobság, hogy a finom ételre mmmmmm-zél, vagy a súlyemelésre óbégassál...
párhuzamba nem vonható...
egyedül a futásnál értem meg, hogy zihálsz, de az párhuzamba nem vonható szinten megterhelő
Ha igazán nagyot élvez az ember, az bizony hanggal jár.
Ha nem kell kiadni hangokat, az csak maszatolás.
Mi ha jól belelendülünk, akkor elszabadúl a pokol.
A szomszédaink másnap csak mosolyognak nagyokat.😀
Na ez az.
Akkor igazán jó a szex, ha a szomszéd veri a radiátor csövet. 👍🤷♂️
és akkor szoktál halkítani, vagy taplóként, állat módjára viselkedsz továbbra is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!