Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 33 éves férfinak van bármiféle esélye arra, hogy valaha elveszítse a szüzességét egy ,,nem prosti" nővel?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 18. 19:09
11/33 anonim válasza:
Mi vagy te öcskös valami látnok?
Soha meg sem fordult ilyen a fejembe, hogy mi van ha elutasít. Pfff
Leszarom, megyek a következőhöz.
Eröltessed meg magad, mert széjjel váglak te semmirekellő.
12/33 anonim válasza:
Én nem utasítalak el ha fizetsz érte. Nem vagyok prosti de izgat hogy egyszer kipróbáljam az ilyesmit egy full idegennel.
13/33 anonim válasza:
#12 ne már 😂
Hát én is ilyen vagyok, adsz egy számot?
14/33 anonim válasza:
De kár hogy a 12-es nem nekem írt ilyet! Am a kérdezőnek: Ismeretlenül marha nehéz megmondani hogy mire van esélyed, de az azért fura hogy semmi és senki ne jött volna össze... Én is viszonylag későn 23 éves koromban veszítettem el de teljesen váratlanul, és pont az a lényeg hogy ne erre görcsölj, ha egy nővel van miről beszélni közös programokat szervezni, akkor előbb utóbb ki fog bontakozni valami. Csak ne görcsösen próbáld hogy rögtön az első alkalommal mindent szeretnél, mert az az semmi jót sem jelent. Én egyszer jártam úgy hogy egy csaj már az első randin lekapott, pedig akkor én is kb 34 lehettem, először tetszett a történet de kiderült hogy úgy fogalmazzam meg hogy elég forró a vére, így pár alkalom után én búcsúztam el tőle.
15/33 anonim válasza:
12es vagyok, nem vicceltem! Irjatok. :)
16/33 anonim válasza:
#12: van ilyen lány? na ezt nem veszem be!
17/33 anonim válasza:
#15 írok és rögtön utalok is. Mond a számlaszámod! 😂😂😂😘
18/33 anonim válasza:
Ha teszel érte akkor igen.
Ha nem, akkor reménytelen.
19/33 anonim válasza:
Ha azért vagy szűz, mert csúnya és/vagy alacsony vagy, akkor nincs esélyed. Ha bevallod a nőnek, hogy szűz vagy, akkor sincs.
20/33 A kérdező kommentje:
Kis túlzással már az életemmel is fizetnék azért, hogy végre lefeküdjön velem egy nő.
2021. ápr. 19. 23:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!