Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell mozogni lovagló póz közben, hogy mindkét félnek jó legyen?
#3: Csak úgy mertem, hogy az alapból sötét szobában bekötöttem a szemét, hogy ne lásson. De segített, szóban is, és segített mozogni is. Ő azt mondta, hogy ő élvezte, neki jó volt. Habár ezt se hiszem el teljes mértékben, ettől függetlenül szerintem rossz volt. Semmi jót nem éreztem.
#4: Nincs. PTSD-vel meg pláne nincs.
De miért ragaszkodsz a lovaglóhoz? Tudom, hogy en vagyok az egyetlen nő, akinek garantáltan nincs orgazmusa abban a pózban, másoknak meg csak abban tuti - pedig a létező összes irányt és általam megvalósítható szöget is próbáltam, de nekem annyira nem adja.....
Jó, jó, de inkább csak kellemes, és amint "lehet", valami másra váltok, kb bármi más jobb számomra annál.
Ez pont olyan, mint bármilyen egyéb téren az ízlésünk: próbálgatod, kóstolgatod a bármit (sushi, steak, pizza, stb) , de ha nem ragad magával, akkor engedd el és nézz valami mást.
A PTSD miatt biztos, hogy fokozottan nehéz pálya, emiatt akarod ennyire görcsösen élvezni? És ugye nem csak nekem tűnik ez ellentmondásosnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!