Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok közül a többség tényleg nem szereti a 69-et ? Csak lányok válasza érdekel, nem az hogy mit hisznek a pasik.
Akkor nem 69ezni kell, hanem megy külön külön az orál és nem kell előadni, hogy milyen szuper ez a figura, holott az egyik fél képtelen örömet okozni így a másiknak. A 69 pont arról kelljen szóljon, hogy mind a két fél élvezze.
Én sem igazán szeretem.
Nem mondom, hogy néha nem jó kipróbálni, hogy "hátha hátha jobb lesz mint a múltkori", de összességében nekem egyrészt nem kényelmes, másrészt a koncetráció megoszlik.
Illetve talán nem is azt mondanám, hogy a koncentrációval van baj, hanem azzal, hogy önfeledten, elengedve tudjam csinálni a szopást, hogy közben tudjam élvezni a nyalást is.
De szerencsére a páromnak sem kedvence, neki is hasonló problémája van, úgyhogy mi összeillünk :)
Én se szeretem. Engem is feszélyez, hogy a párom orra felett libeg a popólyukam, ez van, még ha ki is röhögsz miatta, mint az #1-est. A nyalást se szeretem úgy magában, viszont 69-ben még rendesen szopni se tudok, mert tök más szög, teljesen másképp kell mozogni, de közben figyeljek oda, hogy ne üljek rá teljesen a páromra, nehogy megfulladjon, nem tudom se megtámasztani magam így, hogy jó legyen, se elengedni magam, meg egyébként is nekem ez a szituáció nem ad nagyon hozzá az élményhez.
Rakjon meg rendesen, nem kell itt cicomázni a dolgot ilyesmivel. Én az egyszerűség híve vagyok, sajnálom.
Elég vegyes a kép ahogy elnézem.
18- próbáljátok meg úgy is, hogy te vagy alul, a pasi felül, nálam az jobban működik, nem kell attól tartanod, hogy ráülsz 😉!
Örülök, hogy vannak azért akik élvezik !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!