Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, szoktatok a srác kedvéért mélytorkozni?
#14 Neked mi a bajod? Sosem könnyeztem szét magam vagy fulldokoltam, és még csak okádnom sem kell tőle. Lehet ilyen a kényszer mélytorkozás, de a párom SOSEM várta el tőlem. Én próbáltam ki, én tudom ezt technikát kellemetlenség nélkül is csinálni. Akinek nem megy az meg nyílván nem fogja.
Ne kapd fel a vízet, ez nem kötelező program! Egy lehetőség.
én nem tudom megcsinálni többek között a mélytorkot sem
(mert ezen kívül is van pár dolog, amit nem tudok/nem akarok, pl. anál, mellszex, szorítani a hüvellyel stb.), ja és még szép sem vagyok
egyébként dacára annak, hogy a fentiek alapján kb. semmi extra nem megy, mégsem volt még rám panasz, tapasztalatom szerint ezeken nem sok múlik
egyébként sem verseny, vagy szeret és tisztel a pali, vagy nem
15-ös vagyok.
Félreérthetően fogalmaztam. Többen rámírtak, és felajánlkoztak. Nem azért "nem tudok", mert nincs kin, hanem mert fizikailag képtelen vagyok rá.
Szóval, ezzel a kijelentéssel remélem spórolok egy kör privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!