Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok lefeküdnétek egy idegen pasival aki szerintetek nagyon helyes 1 millióért, vagy megalázó lenne számotokra?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 16. 21:39
3/12 anonim válasza:
Igen 1 millióért már nem lenne megalázó.
4/12 anonim válasza:
He?
Ha helyes miért kell neki 1 milla, hogy rászedjen egy lányt a nászra?
5/12 anonim válasza:
Nem mindenki fekszik le egy idegennel csak azért mert helyes
6/12 anonim válasza:
Le én, de miért kéne ezért lefejni szerencsétlent anyagilag? :D
7/12 anonim válasza:
Én pl. helyes vagyok, farkam is nagy, mégse voltam több éve senkivel. De én azért mert hajléktalan vagyok.
8/12 anonim válasza:
Nem.Attól hogy helyes még nem fekszek le idegennel.
9/12 anonim válasza:
Igen. Bár aki ennyire jól néz ki nem kell fizessen a szexért. De ha mégis lenne ilyen, megtenném
10/12 anonim válasza:
Ennyi pénzért már az se érdekel, ha megalázó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!