Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik zavaróbb az ágyban? Az asszimetrikus mellek (másfélszer akkora az egyik, mint a másik) vagy a genetikailag tág hüvely?
Figyelt kérdés
Csak őszintén, indokolással!2021. ápr. 16. 19:31
11/13 anonim válasza:
Az asszimetrikus mell picit zavaró, de részemről simán elfogadható. A tág hüvely problémás, bár lehet keresni olyan pózt, ahol szűkebbnek érzem a másikat, illetve a buttplug is sokat segít állítólag.
12/13 anonim válasza:
Na jó. Tudom, hogy nem ez az elsődleges célja a fonálnak, de nekem speciel kivérzik a szemem attól, hogy minimum háromszor helytelenül írtátok le azt, hogy aszimmetrikus.
Az alapszó a szimmetria, így, kettőzött m-mel leírva, vagyis a szim és a metria elemekhez is tartozik egy-egy m. Eddig oké. Ebből képzett a szimmetrikus melléknév, teljesen jogosan marad a két m. Majd jön a szó elejére az a- fosztóképző, de ez sem az sz-t nem fogja indokolatlanul megkettőzni, sem az egyik m nem fog tőle eltűnni.
És nem, nem vagyok se tudálékoskodó, sem nyelvész, csak egy szimpla unatkozó mérnök, aki el tudott sajátítani egy alapvető szabványrendszert, amit nem mellesleg nyelvnek hívunk.
13/13 anonim válasza:
asszimetrikus cicik. Én nagyon szeretem a szimetrikus dolgokat...magamon is zarav de majd megcsináltatom azt ami nem olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!