Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szoktátok magatokat végbélnyílásnál izgatni? Úgy értem ujjatokat, tárgyakat egyéb szexuális eszközöket, plug, dildo, vibrátor... szoktatok a végbeletekbe helyezni?
Figyelt kérdés
Hány évesen volt az első ilyen anális élményetek és most mennyi idősek vagytok?2021. ápr. 16. 18:29
1/9 anonim válasza:
Igen, dildozni szoktam.
Elso 14 evesen volt ujjal.
19
2/9 anonim válasza:
Nem, szamomra nem okoz izgalmat, ha odanyulkalok....
3/9 anonim válasza:
Nem.Nem izgat az anális izgatas.
6/9 anonim válasza:
Igen, minden formában, amit felsoroltál.
7/9 anonim válasza:
26 voltam az egyik srác ujjazott meg, nagyon élveztem. Utána pár évvel később lett másik srác, vele análba is hagytam, élveztem. Néha szoktam ujjazni, vibrátorozni.
És a volt párommal vibrátorral is izgatta, és dugott meg.
Utána volt egy srác, aki plugot tett popsimba és úgy dugta meg a puncim.
És a tavalyi volt barátomtól kaptam plugot ajándékba és azóta azt használom, ezzel a pluggal még nem dugtam.
9/9 anonim válasza:
Imádom. Legjobb ott a pénisz, de mehet oda dildó, vibrátor.
Anno fésű végével kezdtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!