Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mit szólnátok hozzá, ha a pasitok nagyon szeretne kènyeztetni titeket ès napi szinten megtennè, akár teljesen önzetlenül is, annyira imádná csinálni? Hagynátok vagy már inkább terhes lenne a dolog?
Ááá én kellemetlenül èreznèm magam lelkileg, ha úgy akarna kènyeztetni a párom, hogy nem viszonozhatom! Szabályosan bűntudatom lenne!
Kérdező, az a szomorú, hogy ebből manapság külön témát kell csinálni, meg itt megkérdezni, és nem egy magától értetődő dolog egy párkapcsolatban. És ezt pasiként mondom! Biztos egy ritka jó ember lehetsz, ha ezt valóban megadod egy nőnek, és nem csak írod.
Emlékszem egyszer beszélgettem egy lánnyal, akinek éppen volt pasija, és arra sem volt hajlandó egy átdolgozott nap végén, hogy csak megmasszírozza picit a csaj fájós hátát, nyakát. Pedig ahogy ő mondta, szívesen viszonozná, de a pasiját ez már nem izgatta, állítása szerint ezek a "mellékes" dolgok már rég elmaradnak a kapcsolatukból. És itt nagyon fiatalokról beszélek, huszas éveik elején járó fiatal párról. Pedig szerintem kevés dolog kellemesebb annál, minthogy minden egyes nap megsimogathatod, csókolgathatod tetőtől-talpig a párod finom testét, érezhetet a természetes bőre illatát, amitől mégjobban beindulsz, átmasszírozhatod mindenütt, hisz ez önmagában is kellemes, ha meg olyan nehéz munkát is végez, akkor pluszban nagyon hálás érte. Hidd el, az a nő, akinek ez teher lenne, az egy gyors intő jel, hogy nem hozzád való.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!