Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok 1x kipróbálnátok 2-3 extrém meretű afro srácxal extrém 25-26 cm es intim merettel rendelkezőt?Es persze vastag 6-7 -8cm kerületűt?
Vastagságra jöhet de hosszra hát max.20-23centi de már az is nagy lenne.
30+n
És mi köze az afro srácnak az extrém mérethez nem néztél kicsit sok bbc-t?🤣
A valóságban szerintem egy magyar férfinek ugyanakkora pénisze van nekem speciel top 1%
6-8 centi vastag átmérőjű az meg 1az 50000hez a hossz is a nők úgy lettek tervezve mint a férfiak annyi nőnek nagy a hüvelye amennyi férfinek nagy a pénisze.
4-es:
Evolúciós okokból a négereknek nagyobb a péniszük. Mivel nem voltak olyan "modern" öltözetek Afrikában, ezért a nők méhszája az idők során magasabban kezdett elhelyezkedni, hogy jobban védve legyenek a betegségektől (amit európai nő a bugyi, alsószoknya, ezerréteg miatt könnyebben megkerült). És pont a magasabb méhszáj fekvés miatt a férfiak nemiszerve is nagyobb kellett legyen, hogy nagyobb sikere legyen a megtermékenyítésnek. S mint tudjuk, az afro amerikai négerek afrikából származtak.
Nem!
1. Nem vagyok fajgyűlölő, de minek nekem néger amikor a magyar pasik sokkal szebbek. (ugyan úgy van nagy mérettel rendelkező)
2. Nem a hosszúság a lényeg, sőtt! A vastagsága számít, csak a buta, tök pasik egy nagy része hiszi azt, hogy a hosszúsága számít.
Bocsánat, javítom! Számít a hosszúsága, mert 18 felett már fájdalmat okozhat! Akkor most minek is a 28cm?
Ez a reggeli fuuuuu b+ kérdés.
Akkor az ázsiaiakkal mi a helyzet? ...
#9:
Milyen magasak is az ázsiaiak?
Természetesen nincs összefüggés a magasság a farok mérettel, ám még is.
Nyilván ha nem vagy buta tudod, hogy aránnyal számolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!