Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az gáz, ha nem akarok extrém...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz, ha nem akarok extrém helyeken szexelni?

Figyelt kérdés

Abból indulok ki, amiket itt olvastam, hogy extrémnek neveznek emberek. Ugyanúgy vonatkoztatom a gyors, izgi kis szopásokra is, meg igazából bármire, ami a genitáliák izgatásáról szól.

Moziban, parkban, tömegközlekedésen, vezetés közben, könyvtárban, temetőben, bolt mellett, strandon, lépcsőházban, étteremben az asztal alatt, liftben stb. Tehát olyan helyeken, ahol gyakran tartózkodnak emberek, és egyikük sem azért, hogy az élvezkedésemet nézze és/vagy hallgassa.

Kíváncsi vagyok már, hogy ezek tényleg teljesen alap dolgok-e egy kapcsolatban.

2021. ápr. 16. 03:41
A kérdező szavazást indított:
Baromi unalmas és prűd lehet egy ilyen ember.
Nem gáz, de mivel igénylem az ilyesmit, nem lennék együtt olyannal, aki nem vevő rá.
Érthető, én sem erre vágyom.
41 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Munkanélküli hivatal WC ben
2021. ápr. 16. 04:45
 2/12 anonim ***** válasza:
89%
Kihagytad azt hogy : Érthető, én szimpatizálok az ilyesmivel de nem zavarna ha te nem
2021. ápr. 16. 09:10
 3/12 A kérdező kommentje:
Tehát egy kapcsolatban sem zavarna?
2021. ápr. 16. 10:52
 4/12 anonim ***** válasza:
4%
Ahol kizárólag négyfalközt van szex az hamar baromi unalmassá tud válni. Nekem ezért nem kéne ilyen nő, eleve zsákutca aztán még hallgatni is h miaz már nem szeretem vagy nem vonzó vagy mivan, ha meg megmondom h ez igy unalmas attól is inkább kiborulna mintsem izgalmassá tenné.
2021. ápr. 16. 11:48
 5/12 anonim ***** válasza:
75%

2-es vagyok,nem engem cseppet sem zavarna.

Ez nem olyas valami ami annyira befolyásolná a szexuális életünket hogy az már kihasson a boldogságunkra,mindenkinek vannak igényei amelyek nem feltétlenül szimpatikusak a partnerünknek,ha azt mondja neki ez nem fér bele akkor én elfogadnám és tiszteletben tartanám a véleményét.

2021. ápr. 16. 11:57
 6/12 anonim ***** válasza:
Én sose voltam zárkózott ez ellen.A mostani párom nem támogatja ezt.De volt rá példa hogy egy megoldás az volt hogy elintézem egyedül 😁
2021. ápr. 16. 18:33
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőmmel jó ideje együtt voltunk már. Élvezte a szexet, de a nagy durranás még nem jött el. (45 évesen) Nálam sem, nála sem! Egyszer kimentünk a hegyekbe, ahol egy magunkkal vitt takarón elnyaltam. Azóta itthon, illetve bárhol, autóban is sikerült már. (De elélveznie a mai napig "csak" nyalástól) :)
2021. ápr. 16. 18:53
 8/12 anonim ***** válasza:
38%

Amikor nagyon nagyon fiatal voltam akkoriban nagyon sok fiút férfit kényeztettem orálisan.

Sok helyszín volt pl kirándulások alkalmával erdőben stb

46/n

2021. ápr. 18. 06:33
 9/12 anonim ***** válasza:
8 as, anált is szereted?
2021. ápr. 18. 06:36
 10/12 anonim ***** válasza:
Az anált hagyom mert nem okoz már fájdalmat de nekem közömbös
2021. ápr. 18. 06:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!