Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz, ha nem akarok extrém helyeken szexelni?
Abból indulok ki, amiket itt olvastam, hogy extrémnek neveznek emberek. Ugyanúgy vonatkoztatom a gyors, izgi kis szopásokra is, meg igazából bármire, ami a genitáliák izgatásáról szól.
Moziban, parkban, tömegközlekedésen, vezetés közben, könyvtárban, temetőben, bolt mellett, strandon, lépcsőházban, étteremben az asztal alatt, liftben stb. Tehát olyan helyeken, ahol gyakran tartózkodnak emberek, és egyikük sem azért, hogy az élvezkedésemet nézze és/vagy hallgassa.
Kíváncsi vagyok már, hogy ezek tényleg teljesen alap dolgok-e egy kapcsolatban.
2-es vagyok,nem engem cseppet sem zavarna.
Ez nem olyas valami ami annyira befolyásolná a szexuális életünket hogy az már kihasson a boldogságunkra,mindenkinek vannak igényei amelyek nem feltétlenül szimpatikusak a partnerünknek,ha azt mondja neki ez nem fér bele akkor én elfogadnám és tiszteletben tartanám a véleményét.
Amikor nagyon nagyon fiatal voltam akkoriban nagyon sok fiút férfit kényeztettem orálisan.
Sok helyszín volt pl kirándulások alkalmával erdőben stb
46/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!