Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk!Amikor legelőször önkielégítettetek akkor mekkorát spricceltetek?Sok jött?Meglepődtetek?Hová ment az anyag?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 15. 22:36
1/6 anonim válasza:
Semekkorát mert 10 éves voltam, évekig nem jött még sperma de onnantól minden nap masztiztam, annyira jó érzés volt.
2/6 anonim válasza:
Nem a homoszexuális kategóriába kéne ezt kiírni?...
3/6 anonim válasza:
Suliban órán padban ülve, ahhoz nyomva élveztem el. Sperma nem jött még 10-11 évesen. Néha a tanárnő észre is vette szerintem, hogy más világban vagyok, de annyira jól esett, hogy képtelen voltam figyelni az anyagra. Közben a tanárnő járt a fejemben, hogy benne vagyok tövig.
4/6 anonim válasza:
Kb 10-12 évesen.
Öteltem sincs, még azt sem tudom mikor volt. Az évet is csak megbecsülni tudom.
Szerintem kb mindenki így van ezzel. Ez nem egy olyan dolog ami mély nyomot hagy valakiben.
5/6 anonim válasza:
Az első a gatyámba ment. Már maszturbálram mikor még nem volt spermám és az elsőnél nem volt kéznél zsepi. De ettől még nagyon jó volt.
6/6 anonim válasza:
13 éves lehettem, otthon az íróasztalomnál ülve az "illatos kertet" olvasgatva játszottam magammal. Simán átlőttem a vállam fölött:) Az volt az első, hogy jött valami, meg is lepődtem kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!