Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben fáj a méhszájam, mire utalhat?
Figyelt kérdés
Próbáltam utána járni google-n de konkrét választ nem kaptam csak spekulációt. Azaz igazság, hogy szex közben azt élvezem ha a méhszájam a partnere megnyomja a péniszével.(tövig benyomja) Viszont egy idő után, vagy egy tartósabb menet után fáj. A g-pontos orgazmust még nem sikerült elérnie a páromnak, hiába mutattam neki, csak magamnak tudom.2021. ápr. 14. 23:29
1/7 anonim válasza:
Arra utalhat hogy szétrombolta, de mi a baj? ezt élvezed. :)
2/7 anonim válasza:
G pontos org nem árt, ha felfelé görb a pecse.
3/7 A kérdező kommentje:
#1 mit értesz szétromboláson? nem vérzik, nem iszonyatosan fáj, csak kellemetlen. Arra vagyok kíváncsi ez normális e.
#2 egyenes, körülmetélt farka van.
2021. ápr. 14. 23:39
4/7 anonim válasza:
Ha folyamatosan ütlegelik a fejed, akkor az is kellemetlen lesz egy idő után, nem fog fájni, de kellemetlen lesz, szerintem ez ilyen. csak a méhszájad egy kicsivel érzékenyebb.
5/7 anonim válasza:
Amúgy nem kéne ütögetnie a méhszájadat, ez nem egészséges. Simán kialakulhat valami komolyabb bajod.
6/7 anonim válasza:
Erről szokjatok le gyorsan, a mehszaj egy érzékeny terület, egy esetleges méhszájseb után el is rákosodhat
7/7 anonim válasza:
Szia! Akarsz kisérletezni? Azt hiszem pózt kell keresnetek ahhoz hogy ne fájjon. De lehet hogy nagy, egyenes, metélt, a farka, és ez is hozzájárul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!