Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány akinek az a problémája hogy csak szexre akarnák a fiúk?
Velem sokszor fordul ez elő, mivel elég csinos is vagyok külsőre és több férfi mondta már, hogy brutál erős szexuális kisugárzásom van. Erre jön az, hogy szeretek flörtölni, húzni az agyát az embereknek társaságban is (persze csak olyannak akit ismerek és veszi a lapot, meg szerintem látszik rajtam hogy csak poénkodok), meg elég nyíltan tudok beszélni a szexről, ha feljön a téma.
Mindezek mellett persze okos vagyok meg alapvetően erkölcsös és viszonylag introvertált típus. Ja és sosem! öltözök kihívóan, se dekoltázs se popsi nincs kint soha, de mindig csajosan csinosan öltözök.
Szóval mikor valaki bepróbálkozik, sokszor nem js esik jól és sértőnek is érzem. (Ezeknek általában nem adok semmiféle jelet vagy utalást, csak szimplán valahogy fellobban bennük ez a dolog, hogy szexelnének velem)
Pl olyan is sokszor fordul elő velem, hogy megkérdezik olyanok, akik 3 perce ismernek, hogy prosti vagyok e vagy ilyesmi. Nem is értem mit gondolnak az emberek:D attól, hogy valaki szép, esetleg márkás ruha vagy drága óra van rajta, még nem lesz automatikusan luxusprosti..
Szóval nagyon fura helyzetek szoktak néha előfordulni velem:D
Összejönni nem fogok olyannal, aki csak sexet akar. Nem is tudnék összejönni vele, hisz ő nem akar összejönni velem:D értelmetlen a kérdés.
Alapvetően komoly kapcsolatot szeretnék, de mivel arra nehéz megfelelő férfit találni, van hogy csak szexkapcsolatom van. Nyilván vágyok a testiségre és nem bírom ki évekig vagy amíg nem lesz párkapcsolatom szex nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!