Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek szerelmes egy alkalom után?
Figyelt kérdés
Egyszer feküdtünk le, de nagyon jó volt mert nagyon jó pasi. Amúgy nem vagyunk együtt.2021. ápr. 14. 19:18
2/11 anonim válasza:
Egy értelemfüggőnek még szex sem kell, meg testi kontaktus sem... Ha a pasi is így érez akkor halleluja, sok boldogságot, ha nem az nem túl jó jel.
4/11 anonim válasza:
Nem! Az egy alkalom azért volt mert szimpatikus volt, kvázi szerelmes lettél.
5/11 anonim válasza:
Miért ne? Még azelőtt is lehetsz az.
6/11 Csicuki válasza:
Igen lehetsz van olyan aki egy jó szex után tud csak igazán szerelmes lenni 21N
7/11 anonim válasza:
Mi még élőben nem is találkoztunk csak videohívásban láttam meg képeken és mind a ketten szerelmesek lettünk. Élőben találkoztunk és nem változott szerencsére sőt még jobban megszerettük a másikat és a szex is szuper vele.
A lényeg hogy simán lehetsz szerelmes
8/11 anonim válasza:
Csaj vagy. Ösztönlény. Igen, lehetsz.
9/11 anonim válasza:
Én már többször jártam így hogy úgymond szerelmesre dugtam a csajt!
10/11 anonim válasza:
Te lehetsz, mert látszik hogy butácska lány vagy. Azok olyan könnyen tudnak szerelmesek lenni, láttam már több ilyet:D fel se fogom mi zajlik a kis fejükben
Mellesleg 'nagyon jó volt, mertnagyon jó pasi' : szóval neked a szex akkor jó/már attól is jó, ha a faszi jól néz ki:D az igen. Semmit se tudsz a másikról kb de már szerekmes is vagy:D
Kíváncsiságból megkérdezném h hány éves vagy? 13?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!