Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről?
A helyedben fétis párkeresőkön nézelődnék, ilyesmi helyeken jóval több dologra kaphatók az emberek.
Meg lehet, hogy most nagyon nagyon le fog hordani mindenki, azért amit írok, de ha az a lényeg, hogy amúgy ne vágyjon rád az illető, de mégis széttegye neked a lábát, akkor azt tanácsolom, hogy az önbizalomhiányosakra hajts. Nekem legalábbis az a tapasztalatom tini korom és a környezetem alapján, hogy főleg a lelki problémákkal küzdő, magányos, szeretetéhes, rejtőző aszexuális, még bezárkózott leszbikus/biszex stb lányok sokszor olyan szexkapcsolatokba/kapcsolatokba mennek bele, amiket amúgy testiség terén egy porcikájuk sem kíván, de lelkileg ragaszkodnak hozzájuk.
Nekem tiniként 2 évig volt ilyen kapcsolatom egy nálam 20 évvel idősebb férfival, amiben azért, hogy nehogy egyedül maradjak és szeressenek, inkább megtettem mindent, akkor is, ha amúgy nagyon nem akartam az adott dolgot. Testileg se vonzott az illető, szóval a szex kb annyiból állt, hogy könyörgő szemekkel néztem vagy őt vagy a plafont, csak akkor mozdultam meg, ha ő kérte és reméltem, hogy mihamarabb vége élsz ergo előjátékot és hasonlókat, ha lehetett kihagytam.
Persze ez csak akkor opció, ha vállalni tudod a lelki nyomást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!