Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok erről?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Ha szeretnék úgy dugni egy csajt hogy nulla előjáték, leveszi a ruháját, felveszi azt a pózt amit én kérek, sikosítom őt és a farkamat majd berakom és úgy dugom ahogy akarom. De leginkább misszionáriusban, és külön fontos lenne hogy rám nézzen. Bele a szemembe.

2021. ápr. 14. 17:31
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Igen csak a legtöbb lány nem fekszik le úgy hogy kényelmetlen lenne neki.
2021. ápr. 14. 18:11
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem beteg. Tudat alatt félsz a visszautasítástól ezért akarsz "felajánlkozó" partnert akinek az izgalmáért semmit sem kell csinálnod csak szinte tálcán odateszi eléd a nedves sunát. Dolgozd le a tudatalattidban meglévő komplexusokat akkor fogsz tudni eredményt elérni az ismerkedés során is.
2021. ápr. 14. 19:03
 13/16 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, nem hiszem hogy az elutasítástól félnék. Mert tulajdonképpen több lány is van aki felajánlkozott már, de engem a normális szex nem izgat. Az ismerkedéssel meg tényleg semmi gondom nincs.
2021. ápr. 14. 19:24
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha "több lány is van aki felajánlkozott" akkor nem értem mi a kérdésed??? Hajrá ha neki is jó és megteszi akkor csináld, senki sem tart vissza.
2021. ápr. 14. 19:34
 15/16 A kérdező kommentje:
Hát de ők normális szexet akarnak nem ilyet.
2021. ápr. 14. 22:38
 16/16 anonim ***** válasza:

A helyedben fétis párkeresőkön nézelődnék, ilyesmi helyeken jóval több dologra kaphatók az emberek.

Meg lehet, hogy most nagyon nagyon le fog hordani mindenki, azért amit írok, de ha az a lényeg, hogy amúgy ne vágyjon rád az illető, de mégis széttegye neked a lábát, akkor azt tanácsolom, hogy az önbizalomhiányosakra hajts. Nekem legalábbis az a tapasztalatom tini korom és a környezetem alapján, hogy főleg a lelki problémákkal küzdő, magányos, szeretetéhes, rejtőző aszexuális, még bezárkózott leszbikus/biszex stb lányok sokszor olyan szexkapcsolatokba/kapcsolatokba mennek bele, amiket amúgy testiség terén egy porcikájuk sem kíván, de lelkileg ragaszkodnak hozzájuk.

Nekem tiniként 2 évig volt ilyen kapcsolatom egy nálam 20 évvel idősebb férfival, amiben azért, hogy nehogy egyedül maradjak és szeressenek, inkább megtettem mindent, akkor is, ha amúgy nagyon nem akartam az adott dolgot. Testileg se vonzott az illető, szóval a szex kb annyiból állt, hogy könyörgő szemekkel néztem vagy őt vagy a plafont, csak akkor mozdultam meg, ha ő kérte és reméltem, hogy mihamarabb vége élsz ergo előjátékot és hasonlókat, ha lehetett kihagytam.

Persze ez csak akkor opció, ha vállalni tudod a lelki nyomást.

2021. ápr. 15. 03:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!