Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez a Fleshlight szűkebb, mint...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a Fleshlight szűkebb, mint a nők puncija?

Figyelt kérdés

[link]

Szeretnék venni egy ilyet. Nagyon vékony a farkam és ez miatt nem merek a lányoknál kezdémenyezni.

23 éves vagyok. Köszi.

2021. ápr. 14. 15:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Milyen vékony a farkad?
2021. ápr. 14. 15:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ugye azzal tisztában vagy hogy minden nőnek más méretű a puncija? Valaki tágabb valaki szűkebb típus genetikalag.
2021. ápr. 14. 15:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ milyet veszel, a nők puncija meg mindenféle, van aki tág, van aki szűk. Meg a haladó szint aki képes teljesen elengedni is de akár úgy összeszorítani is hogy egy gyufaszál se menne be.

Kezdeményezz nyugodtan akármekkorád van, úgyis csak az ágyban derül ki, ha ott ügyesen használod már 90%-ban nyert ügyed van.

2021. ápr. 14. 16:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Az edzettebb nők képesek összeszorítani a hüvelyizmukat, tehát nem kifejezetten releváns, hogy mennyire tág vagy szűk a hüvelyük, ha ezt képesek a te élvezeted érdekében változtatni.
2021. ápr. 14. 17:46
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Minden Fleshlight bemeneti nyílása egyforma szűk és kellően tágul. De írok privátot.
2021. ápr. 14. 21:31
 6/9 anonim ***** válasza:
nekem 5,5-s vastagsággal viszont a Fleshlight néha még szűk is volt.
2021. júl. 16. 16:22
 7/9 anonim ***** válasza:
65%
A férfiak nagyon nagy része azt gondolja, hogy kicsi a mérete, még olyanok is akiknek átlagon felüli van.
2021. júl. 16. 20:24
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Sztem a sima bármelyik flesh jó lesz, de ha biztosra akarsz menni, akkor vedd meg valamelyik flesh-ből a segglyuk verziót. Én puncit használok, de itt olvastam, hogy a Chechik segglyuk (vszinü bmelyik) szűk és gyorsan elmegy az ember tőle.
2021. nov. 19. 08:12
 9/9 anonim ***** válasza:
11%
Egy Fleshjack popsiban hamarabb elélvez minden srác.
2021. nov. 19. 20:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!