Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki hibás a leginkább egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hibás a leginkább egy megcsalásnál?

Figyelt kérdés

Akivel megcsalnak, aki megcsal, vagy aki elhanyagolja a párját?

Közel 1,5 éve nem szexeltem a párommal, mert nem kívánom a szexet és úgy érzem, hogy megcsal :(

2021. ápr. 13. 20:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
ezesetben mindketten, de valahol ertheto a parod cselekedete.
2021. ápr. 13. 20:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Mindketten. Ha tudtátok, hogy probléma van a kapcsolatban, miért nem tettetek ellene?

Nyilván tettlegesen a párod hibáztatható, hisz a megcsaláshoz kell egy akaratlagos szándék, tervezés, stb..

De másfél év... voltatok szexuálpszichológusnál? Csináltatok kapcsolatfejlesztő tréningeket?

2021. ápr. 13. 20:22
 3/6 PetheD válasza:
74%
Aki megcsal és aki elhanyagolja a párját, különböző mértékben felelős. Akivel megcsalnak, ő akkor, ha tudja, van párja a megcsalónak. Az, hogy valakit elhanyagol a párja, nem indokolja a megcsalást. Meg kellene tudni beszélni.
2021. ápr. 13. 20:23
 4/6 anonim ***** válasza:
78%
Normálisnak tartod, hogy magad mellett tartasz valakit, aki MIATTAD nem boldog? Miért nem engeded el?
2021. ápr. 13. 21:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

4. Ezt annyira jol leírtad! Engem nem enged a férjem pedig el akarom hagyni és már van is más az életemben.

A kérdésre pedig. Évekig nem foglalkozott velem a szex is rossz volt mert soha nem érdekelte nekem jó e. Beszélni próbáltam vele de soha nem ült le velem hogy elmondjam a bajom.

2021. ápr. 13. 21:32
 6/6 anonim ***** válasza:
68%
Mi az, hogy nem enged? Nem a tulajdona vagy, hanem a felesége! És addig is, amíg meg nem szabadulsz tőle, menj félre. Az a férj, aki nem teszi boldoggá a nejét, meg is érdemli, hogy lóvá tegyék. De az a nő sem érdemel mást, aki hagyja "megöregedni" az urát..
2021. ápr. 13. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!