Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hibás a leginkább egy megcsalásnál?
Figyelt kérdés
Akivel megcsalnak, aki megcsal, vagy aki elhanyagolja a párját?
Közel 1,5 éve nem szexeltem a párommal, mert nem kívánom a szexet és úgy érzem, hogy megcsal :(
2021. ápr. 13. 20:12
1/6 anonim válasza:
ezesetben mindketten, de valahol ertheto a parod cselekedete.
2/6 anonim válasza:
Mindketten. Ha tudtátok, hogy probléma van a kapcsolatban, miért nem tettetek ellene?
Nyilván tettlegesen a párod hibáztatható, hisz a megcsaláshoz kell egy akaratlagos szándék, tervezés, stb..
De másfél év... voltatok szexuálpszichológusnál? Csináltatok kapcsolatfejlesztő tréningeket?
3/6 PetheD válasza:
Aki megcsal és aki elhanyagolja a párját, különböző mértékben felelős. Akivel megcsalnak, ő akkor, ha tudja, van párja a megcsalónak. Az, hogy valakit elhanyagol a párja, nem indokolja a megcsalást. Meg kellene tudni beszélni.
4/6 anonim válasza:
Normálisnak tartod, hogy magad mellett tartasz valakit, aki MIATTAD nem boldog? Miért nem engeded el?
5/6 anonim válasza:
4. Ezt annyira jol leírtad! Engem nem enged a férjem pedig el akarom hagyni és már van is más az életemben.
A kérdésre pedig. Évekig nem foglalkozott velem a szex is rossz volt mert soha nem érdekelte nekem jó e. Beszélni próbáltam vele de soha nem ült le velem hogy elmondjam a bajom.
6/6 anonim válasza:
Mi az, hogy nem enged? Nem a tulajdona vagy, hanem a felesége! És addig is, amíg meg nem szabadulsz tőle, menj félre. Az a férj, aki nem teszi boldoggá a nejét, meg is érdemli, hogy lóvá tegyék. De az a nő sem érdemel mást, aki hagyja "megöregedni" az urát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!