Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek a genetika is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a genetika is beleszól, hogy kinek mennyire megy a csajozás?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, van akinek olyan egyszerűen megy a csajozás, minden héten más csajjal van, szinte a vérében van. Én itt vagyok 28 évesen, még barátnőm sem volt. Miért nem megy nekem? Nevelés kérdése? Vagy szimplán ez jutott?
2021. ápr. 13. 16:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%

Nem.

Ne keresd a mentőöveket, hogy miért nem jutottál el egy kapcsolatig.

Te magad vagy az oka.

2021. ápr. 13. 16:45
 2/11 anonim ***** válasza:
76%

Genetika biztos hogy nem. Neveltetésen is múlik, azon hogy milyen a személyisége.

Az hogy miért nem megy neked a csajozás azt csak te tudhatod, ennyi mindenből nem derül ki.

2021. ápr. 13. 16:47
 3/11 anonim ***** válasza:
73%
Persze, de ez a természetes.
2021. ápr. 13. 17:00
 4/11 anonim ***** válasza:
69%
van ez így, nem mehet midenkinek minden. 20-30 éve könnyebb volt annyival az élet, hogy az átlag nőt nem érte ennyi inger. Nem volt fb/tinder/badoo ahol naponta százával kapta volna az üzeneteket, felnyomva az egóját az egekbe. Megnézed az akkori párokat, nem volt ekkora egyenlőtlenség külsejüket tekintve. Manapság egy átlagos lány is minimum jóképű pasival hajlandó csak összejönni.
2021. ápr. 13. 17:01
 5/11 anonim ***** válasza:
46%
Ha megvan két kezed-lábad, szemed-füled stb. akkor NEM genetika. Senki sem született csajozógépnek, "csak" tesznek érte, nem a sült halat várják a szájukba. Próbálkoznak (normálisan), újra és újra, így szereznek tapasztalatot amit a követkeőz alkalomra továbbvisznek.
2021. ápr. 13. 17:10
 6/11 anonim ***** válasza:
51%
Sajnos már akkor is nagyon nehéz a dolgod, ha 180 cm alatt vagy mint én is és szintén szűz férfi.
2021. ápr. 13. 17:28
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ mindenkinek! Hát, mindenem megvan igen, illetve egy valami, mivan ha valakinak nagyon magas a hangja? Úgy érzem taszítja a nőket, ezzel pedig nem tudok mit kezdeni. Lemaradtam már nagyon sok jó dologról az életben.
2021. ápr. 13. 19:20
 8/11 anonim ***** válasza:
És szoktál próbálkozni is?
2021. ápr. 13. 19:23
 9/11 anonim ***** válasza:

Számít a genetika.

Nagyon nem mindegy hogy 10/4 vagy 10/9 vagy külsőre.

Az ilyen minden héten mást dugó srácok inkább az utóbbi kategória, és nem is nagyon kell megerőltetni magukat, a lányok kínálják fel magukat nekik.

2021. ápr. 13. 19:27
 10/11 A kérdező kommentje:
Akkor már csak abban bíthatok, hogy a következő életben jobb lesz? Vagy mit tanácsoltok? Mit kezdjek magammal?
2021. ápr. 13. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!