Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevin_Wendell_Crumb kérdése:
Lányok! Munkahelyen szoktatok masztizni? Tudom, vannak foglalkozások, ahol nehéz ezt kivitelezni, de semmi nem lehetetlen :)
Figyelt kérdés
Érdekel, hogy ki miként áll ehhez a dologhoz!
Kinek természetes ez? Ki, hogy szokta megoldani stb stb :)
Köszönöm az őszinte és értelmes válaszokat!
2021. ápr. 12. 15:14
1/10 anonim válasza:
Szoktam
Jelenleg "csak" online oktatok, de ha van lyukasórám akkor simán tudok ha szeretnék.
Egy vagy talán két olyan alkalom volt amikor bent az iskolában, két óra között csináltam..
2/10 Csicuki válasza:
Eddig mèg nem volt rá pèlda sokkal jobban lefoglal az amit csinálok mint az ilyesmi
3/10 anonim válasza:
#1: és nem volt túl rövid az idő hozzá?
4/10 anonim válasza:
Igen, bár a főnökkel is kalandoztam.
7/10 anonim válasza:
Nem szoktam. Nem is lenne rá lehetőségem, mert egész nap emberek között forgolódok. Egyetlen percem sem telik el teljesen egyedül.
8/10 anonim válasza:
Egyszer masztiztam munkahelyen mikor üresjárat volt.
9/10 anonim válasza:
Nem, ki tudom várni amíg hazaérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!