Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért bírom gumi nélkül akár...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bírom gumi nélkül akár 1 óráig is, míg azzal van, hogy 5 percig max?

Figyelt kérdés

Mindenki az ellenkezőjét szokta mondani.

Tényleg nem troll kérdés. Ennyire félnék elmenni valakiben gumi nélkül, hogy ekkora gátat szab, hogy akármeddig bírom?

2021. ápr. 12. 12:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Mert szorít és arra is érzel ingert.
2021. ápr. 12. 12:36
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem szorít a gumi a tövénél? Csak mert ha igen akkor lehet nem engedi a vért rendesen kiáramlani a péniszedből ami miatt érzékenyebbé válik a műszer mint szokott lenni.

Próbálj ki egy kicsit nagyobb méretű gumit. Ne csúszkáljon de ne is szorítson.

2021. ápr. 12. 12:40
 3/6 A kérdező kommentje:

A tövénél nagyon szorít, van egy ér ami nagyon vastag és rossz nézni is, hogy mennyire ellilul és elszorítja. Viszont a többi részén pont jó.

Sima boltba tesco stb. Lehet kapni nagyobbat?

2021. ápr. 12. 12:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is szokott szorítani a gumi. Én is jobban szeretem nélküle.
2021. ápr. 12. 13:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom ki mondja az ellenkezőjét de a kérdéseket olvasgatva/saját tapasztalatból is teljesmagabiztossággal állíthatom hogy a gumitól gyorsabban elmegy az ember és még lankasztó hatása is lehet.
2021. ápr. 12. 13:55
 6/6 anonim ***** válasza:
forditva
2021. ápr. 12. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!