Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan nők, akik képesek 5-10 perc alatt is orgazmusig jutni, vagy mindenkinek fél óra kell minimum?
Nyalás és ujjazás
vagy vibri és ujjazás
vagy dugás és közben csikló simi
vagy csak sima ujjazás.
Szinte mindentől 2 perc alatt elélvez ami behatolással jár. :D
Én szeretem, mert szerintem jobbak a rövid izgi, pörgős menetek, mint a fél órás robotolás és reszelés. Sosem értettem mit szeret abban bárki. Ha edzeni akarok kondiba megyek, ha élvezni a szexet, akkor pedig nem akarok 30 percig kondizni az ágyban. És ha túl sokáig csinálom, én is érzéketlennl válok, és nem tudok elélvezni. 5-10 perc között igazán jó, utána uncsi nekem. Egyedül random csajokkal, vagy olyanokkal akikkel csak nagy ritkán fekszek le (nyitott kapcsolatban vagyunk) szoktam 1-2 órát húzni, mert az más mint a 'mindennapok'.
Én ilyen vagyok. Nagyon hamar elmegyek, de ez részben amiatt van, hogy a párom megfelelően fel tud izgatni, hosszú előjáték van, másfelől már sokat kísérleteztünk, tudja mit kell tegyen, hogy nekem jó legyen.
De ez tényleg rengeteg szexbe kerüld, de megéri kikísérletezni.
"Nem azt mondom, hogy 2-3 percig dugj egy csajt, de elméletileg 5-10 perc közt van az ideális aktus, már ami a behatolási részt illeti."
Na, ezek szerint elvileg tudom, hogy NEKED mi az ideális munka, az ideális lakóhely, az ideális otthon, az ideális autó és az ideális hobbi, stb.
Gondoltam, szólok, hogy egyrészt nem vagyunk egyformák, másrészt a szex - jó esetben - inkább gyakorlati, mint elméleti tevékenység. xD
Ha a barátnőd állkapcsának 4,5 perc szopás az ideális időtartama, neked meg kb. 6 perc kell ahhoz, hogy elélvezz, akkor mennyi a szopás ideális időtartama?
"nekem ritkán kell 10 percnél több idő, hogy elélvezzek."
És hogy csináljátok? Szex vagy pettig? Felhúz nagyon előtte?
"Vegyél vibrátort, vidd be az ágyba a lánynak, játsszatok vele. Neki is jó lesz, meg neked is."
Egyik exemnek már bedobtam a témát, mert bármit csináltam vele, sose ment el, és elég fadarab is volt, egy idő után kiábrándított, hogy bármit teszek, semmi sem jó neki. De befeszült, hallani sem akart a témáról, pedig tudom hogy otthon teljesen rákapott a vibrire és csak attól tudott elmenni.
Amúgy köszi a normális diskurzust, szeretem mikor normálisan lehet beszélni és tapasztalatokat megosztani ilyesmiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!