Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más is küzd ezekkel a problémá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is küzd ezekkel a problémákkal?

Figyelt kérdés

lefutom az alap szokásos köröket: 25, fiú soha nem volt barátnőm, apakép hiányzik stb stb.

Rettentően vágyom már egy női testre, akibe bele csuszsanhatok! - de nincs iylen mákom. Nem találok senkit. Néha egy chetelés összejön de enyi. Randim csak egyszer volt de ott is levette a csaj hogy izgulok, lúzer vagyok. Engem nem tanítottak meg csajozni. Haragszom és ygülölöm a világot. A nők is akkor dugnak mikor akarnak, egy férfi meg bármikor felszed egy csajt, lányt, nőt. Nekem ez a tudás nincs meg. Gyülölöm hoyg mindenki akkor szexel amikor akar csak én nem. A sok lány is hiteget a társkeresőn aztán semmi gondolom talált jobbat. Sokszor azon gondolkodom hogyha sportolnék mi változna? szerintem semmi. Max izmos lennék, de arcom ugyan oylan lenne, és az iskolai traumáim ugyan úgy kihatnának rám. Most miért oylan probléma ez, hoyg én is megdugnék valakit!A nőkben semmi empátia sőt egy csaj akivel beszéltem korábban, am közölte velem hogy jól megbaszták, úgy ahogy én soha nem fogok senkivel. Gimiben is állandóan megaláztak a lányok.

Elegem van már hogy 25 vagyok és sokáig én is ezt a jófius baromságot elhittem.... Elegem van hogy semmi tapasztalatom.

Én is baszni akarok mint mindenki más!

De valami oknál fogva mindig keresztbe tesz az élet, nem jön el nem ír, megaláz. Lassan már a kedvem is elmegy az egésztől. Barátaim már nincsenek, bulizni nem jártam mert nem engedtek, meg úgy voltam vele hoyg az mocskos dolog és én különb akartam lenni. Most jövök rá mekkora hiba volt. Semmi lehetőségem ismerkedni.

Szerintem ebből kurvázás lesz, azt legalább úgy megbaszhatom ahogy akarom....

2021. ápr. 11. 21:37
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Lazulj el és vedd fel a kapcsolatot a régi barátaiddal. Isten mentsen megminden nőt tőled, ha ilyenek az elképzeléseid. Járj el kurvázni, talán lenyugszol majd, s akkor bealadhat rendes nő is. Bár ilyen hozzáállással nem csodálom, ha megérzik a bajt és menekülnek tőled!
2021. ápr. 11. 21:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az a helyzet, hogy amíg csak dugni akarsz a nőkkel addig mind menekülni fog előled. Ahelyett hogy belemerülsz az önsajnálatba, próbálj már meg egy kicsit az ő fejükkel gondolkodni, hogy mit akarnak. Elsőre biztos nem a farkad. (F vagyok)
2021. ápr. 11. 21:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen gondolkodásmodú férfiakat én is kerülném ha nő lennék. Volt pár barátnőm és mindegyik azt szerette, ha nőként kezelem és nem kislányként és nem k*rvaként. Engem sem tanítottak csajozni, hanem én magamtól próbálkoztam. Természetesen estem pofára nem is egyszer,dehát szokták mondani, hogy a hibáiból tanul az ember. Van még olyan nő akit nem csak a pénz meg a sportos alkat érdekel hidd el, de azokat a nőket nem kurvázás közbe fogod megismerni. De természetesen a te életed és úgy éled ahogy szeretnéd! Szerintem csak annyi a gond amúgy, hogy lesül rólad az önsajnálat és az önbizalomhiány. Ne ez legyen a téma, hanem inkább érdeklőfd a nőről, hogy mivel foglalkozik, mi a hobbija stb. Egyébként én se vagyok sportos alkatú, sőt! :D
2021. ápr. 11. 22:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagy szexi, akkor nem akarnak veled a lányok szexelni. Kapcsolatot esetleg találhatsz. De most gondolj bele egy kicsit. Elvárod, hogy valaki akarja a testedet, kényeztessen, feküdjön le veled, de te magadat emberszámba se veszed. Így hogy szeressen téged bárki is?
2021. ápr. 11. 22:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A szociális készségekwt kellene először fejleszteni.

Barátokat szerezni. Aki tud barátkozni, később tud csajozni is.

2021. ápr. 11. 22:21
 6/7 anonim ***** válasza:
82%
Kezd azzal, hogy nem b.szni akarj, ne csak egy lyukat láss abban akivel találkozol. Folytasd azzal, hogy normálisan kommunikálsz a nőkkel, megismerni akarod őket és nem csak egy darab húsnak látod. Megismerés, kommunikáció, udvarlás stb.
2021. ápr. 11. 22:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Általánosságna véve azért tudják a nőket a férfiak meghódítani egy-egy éjszakára, mert megfelelnek több szempontból is a nőknek:

-Karizmatikusak

-Erős az önbizalmuk

-Van egzisztenciájuk

-Adnak magukra

-Egészségesek, vagy annak tűnnek első ránézésre

-Genetikai felépítésük megfelelő

-Esetleg okosak, viccesek

Több kritérium is lehet, de ezek a fők. Nem kell hozzá mindet megütni, ahány nő, annyiféle elvárás. Viszont általában az első három kritérium nagyon fontos és szerintem te azokat nem ütöd meg a leírásod alapján.

Ha magadon nem tudsz változtatni, akkor tényleg proszikra leszel szorulva életed végéig.

2021. ápr. 12. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!