Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak hogy tudják feldobni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak hogy tudják feldobni a maszturbációt?

Figyelt kérdés
Tudnátok tippeket adni? 19F
2021. ápr. 11. 14:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Semmivel. Ha van ihlet, csinálom a jó öreg módszerrel, ha nincs, nem. Feldobni azt szokták, amit unsz. Ha unod, minek csinálni? Én így gondolom. Persze másnak lehet más véleménye.
2021. ápr. 14. 22:32
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Csináld csak pár naponta, húzd el több órára, izgasd a makkodat két ujjbeggyel, ujjazd a popsidat, csináld a másik kezeddel, csináld a kezedre zoknit húzva, vagy két WC-papír guriga közé húzz egy zoknit és rakd a farkadra és úgy verd, vagy keress egy nagyobb tejfölös dobozt vagy vágj ki egy tusfürdős flakont és béleld ki szivaccsal és azt dugd, vagy fel alá húzogatás helyett csapkodd a tövénél fogva fel és le, vagy meztelenül ágyában fekve takarót vagy párnát húzogasd rajta, vagy ha kádban vagy akkor köpködd jó nyálasra.
2021. ápr. 14. 23:00
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
De röviden annyi a titka, hogy minél tovább csinálod, annál jobb a végeredmény: nagyobb orgazmus, több sperma. El kell húzni legalább 1 óráig, de én 2-ig is bírom verni szüntelenül. Ha előtte már 3-4 napot kihagytam, olyat élvezek, hogy csak na.
2021. ápr. 14. 23:05
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Fleshlight termékek kiválóak erre. Nagyon szeretek Fleshlightozni😁
2021. máj. 2. 16:42
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
kiveretem mással :)
2021. máj. 4. 22:29
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Prosztatamasszázs közben, valamit feldugni a fenekembe. Edging, megállni élvezés előtt. Farokpumpa. Számtalan lehetőség van.
2021. máj. 5. 07:42
 17/18 anonim ***** válasza:
56%

Más(ok) előtt.

Egyik legjobb élményem az volt amikor kivertem az irodámban a kolléganőm meg végignézte...

2021. máj. 5. 15:05
 18/18 anonim ***** válasza:
A párom is szereti ha verem😁
2021. máj. 10. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!