Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti nyaltátok már a barátotok fenekét, illetve kértek már meg erre?
Figyelt kérdés
Szakdolgozathoz gyűjtök anyagot, a szexuális szokások változása a fő téma.2021. ápr. 11. 01:04
11/18 anonim válasza:
A csajét én is nyalogatom fürdés után, de egy férfinak mitől jó ez? Buzul?
13/18 anonim válasza:
érdekes Szakdolgozat. Mi lesz a címe? Melyik egyetem és milyen szak?
14/18 anonim válasza:
13. Az lesz a címe, hogy "Makiverem"!
15/18 anonim válasza:
Hat én nem szeretem, barátnőm akarta, de nem engedtem! Engem nem izgat a se**nyalas. Ink csikiz .
F
16/18 anonim válasza:
Nekem volt benne egyszer részem. Meg kérdezte a partnerem csinálja e... és még szikrát sem kaptam...már csinálta! Először furcsának és idegennek tűnt, távol állt tőlem még a gondolata is! De egyáltalán nem volt rossz! Viszont azóta sem volt benne részem, és nem kérnék rá senkit! (F35)
17/18 anonim válasza:
Barátnőm csinálta nekem úgy hogy meg voltam kötözve és a szemem meg a szám is be volt kötve. Nagyon jó volt aztán pedig egy dildot dugott a seggembe.
18/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!