Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen análdugó jött be? Csatolnátok képet róla? (Csak az eszközről, hogy ki melyikre esküszik)
Nekem is fém van. Arany színű piros kővel. Ha jól rémlik közepes méret.
Ezen kívül van egy ilyen nem is tudom milyen anyag gumi? fekete színű egész kicsi méret, a vége ennek egy amolyan gyűrű forma
És van egy talán nem is plug nem tudom minek minősül: távolról irányítható rezgős análizgató. Talán análtojás a neve? Annyira nem foglalkozok az elnevezésekkel ne haragudj hogy ilyen esetlenül mondom:D tudtam hogy ilyet akarok amit a partnerem távolrólbe tud kapcsolni és kész. De talán ez nem a plug kategóriába esik, nem tudom
Képet nem csatolok mert nincs az az isten hogy megtaláljam pontosanezeket most a neten:D
Melyikre esküszök? Mindegyik más miatt jó és izgalmas. Ha kezdő vagy mindenképp kisebb méretet vegyél és vagy ezt a gumis anyagút vagy fémet. Nekem a fém elegánsabbnak érződött, szinte csak emiatt vettem meg, de nagyonszeretem mert szép:) és engem külön izgat hogy hideg érzés mikor a bőrömhöz ér
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!