Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik próbálták a bdsm pet-play részét milyen szabályok, rituálék, viselkedési normák használatával tették ezt? Volt akinél megjelent a megalázás is ebben a kontextusban, például túlsúlyos pet-nél a malacként "tartás"?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 10. 15:18
1/6 anonim válasza:
Testi hibát,fogyatékosságra,hiányosságra utaló dolgot nem mondunk.
Mert bizony van olyan testi sérült ember.Mind két nem részéről. Aki a bdsm világában teljesedik ki szexuálisan. Nekik még sérülékenyebb a lelkük. Nagyon figyelni kell,hogy mit és mikor mond a domináns fél.
De ez megegyezés kérdése. Amit már az elején tisztázni kell.
Ezeket nevezzük határoknak.
2/6 anonim válasza:
Szerintem nem jó ötlet a súlyt vagy az alakot felhasználni a megalázásra, lehet azt más módokon is tenni. (Persze kivétel ha az illető pont azt élvezi, ha a hiányosságait vagy anegatív tulajdonságait gúnyolják pl disznónak nevezed vagy kis farkúnak és kiröhögöd stb). De ehhez nagy önismeret kell. Sokszor inkább csak kárt okoz ezekkel az ember
3/6 Bolcs_Elek válasza:
A pet play onmagaban is egy alazas
5/6 anonim válasza:
Igazából megállapodás kérdése, hogy kinek, mi a határa. Ehhez alkalmazkodnotok kell.
6/6 anonim válasza:
Én kutya szoktam lenni, de egyáltalán nem megalázó kontextusban. A gazdim szeretget, labdázik velem, dícsér, simogat, trükköket tanít és megjutalmaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!