Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynátok a párotokat mert nem hajlandó az orális szexre?
Van egy párotok akivel jó az összhang, csak egy gond van: nem hajlandó az orális szexre. És mivel nektek ez fontos, így elgondolkodtok azon, mi legyen.
Persze Ő kapja, de viszonozni nem akarja, semmiképp.
Tehát mi fontosabb: hogy legyen orális szex, vagy ne legyen egy amúgy jó kapcsolatban, de akkor egész életetben sóvárogni fogsz utána?!
Egyébiránt ez a probléma túlmutat azon amit leírtam. Ugyanis ha én hajlandó vagyok neki megtenni, de tőle nem kapom vissza, felmerül a kérdés hogy tényleg szeret-e engem önzetlenül vagy csak azt mondja?!
#19, próbáltam rá jönni, de sosem tudtam kicsikarni belőle választ, csak annyit amit fentebb írtam: nem szeretné. Amúgy meg, még ki sem próbálta, tehát azt sem mondhatja hogy rossz lenne, így erre nem foghatja.
Én igyekeznék kölcsönösen hozzáállni, de ez a részéről nincs így. Inkább ilyen "ha megrohadok sem csinálná sosem" az ő álláspontja, de azért maradjak mellette és szeressük egymást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!