Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a barátnőmnek, hogy 24 éves létemre még sosem nyaltam puncit?
Én nem vagyok szűz, több lánnyal is voltam, de a nyalást valahogy egyik sem hagyta, így izgulok kicsit, nem tudom hogy kell...
Még friss a kapcsolat, hivatalosan nem is a barátnőm még, egyetlen alkalommal szexeltünk. Nekem jó volt, neki közepes...
De csak Ő orálozott, meg aktus volt.
De azt már jelezte, hogy neki nagyon fontos a nyalás, illetve azt is hogy szűzzel nem jönne össze.
Félek, hogy félreértés lenne belőle ha mondanám.
De ha nem mondom, akkor is gondolom észrevenné, hogy még nem nyaltam... Nem?

Nem valószínű hogy észre veszi.
Figyeld közben a reakcióját, utólag megkérdezheted hogy lenne a legjobb neki. Gyakorlás teszi a mestert, majd bele fogsz jönni.
De amire szerintem figyelj oda, hogy ne úgy nyalj mint egy vadállat, ne a nyelved hegyével bökdösd a Csiklót mert az fájhat, sok nyállal csináld és ne váltogasd a nyalási technikát másodpercenként.

Nem kell tudnia, hogy kezdő vagy. Előttem már sokan írták, hogy mindegyik lánynak máshogy jó, ezért, ha esetleg "reklamál", simán bekamuzhatod, hogy az előzőek így, vagy úgy szerették, vagy nem szerették a nyalást.
Egyébként pedig nézz meg pár "oktatóvideót", azokból többféle technikát elleshetsz, aztán próbáld utánozni ezeket élőben! És figyeld a lány reakcióit, hogy melyik tetszik neki, de megbeszélheted vele, hogy szóban jelezze, hogy erősebben, gyorsabban, mélyebben, vagy máshogyan szeretné, illetve ha jól csinálod, azt erősítse meg szóban is.

10-es,
Na itt a gond, hogy a "teljesiteni kell"-t beledumáljátok egymásba, pasik.
Nem teljesiteni kell !!!, soha nem azt kell., hanem érzést, ölelést szeretetet átadni.
Tökmindegy, hogy kinek, mikor és hogyan lesz joo.
Amit soha ne tegyél : Drágám jo volt ? Kérdést tilos :-).
Ami tuttira célhoz vezet :
Halálfinoman, épp hogy hozzáérve a puncihoz kezd el atomlassan körbe-körbenyalni a csiklót. A többi jön magától. Eddig nem volt olyan lány, aki ettől ne ázott volna el.
Egy Vénróka.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!