Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a többi 64 év körüli nőnek a szexuális igénye?
Figyelt kérdés
Igénylik a szexet? És milyen mértékben?
Én is hasonlókorú nő vagyok. Én itt egy átlagos nőre gondolok, amilyen jómagam is vagyok.
2021. ápr. 9. 22:38
1/5 anonim válasza:
Oh igen, egy átlagos nő (mint én is, nő) úgy gondolom hogy más nőknek, mint személyem, sok női szexigényük van, hisz nekem is mint nő sok női igényem van. Mert nő vagyok. Mint a többi átlagos nő.
3/5 anonim válasza:
Olyanok, mint neked átlagos nőként.
4/5 anonim válasza:
Kb hetente, vagy heti 3x max. A pàromnak 55 szintèn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!