Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Magyarországon merre találhato...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarországon merre találhatok útszéli prostituáltakat?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 9. 16:48
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
7! De a kérdezö éppen az utszéliek között akar válogatni. Megértem, mert én is jobban szeretek személyesen választani, nem képek (néha kamu képek) alapján. Ráadásul ha csak egy szopást akar kotonban, miért ne az olcsobbat választaná.
2021. ápr. 9. 20:02
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
15. kerület, szemétégető végén, Dunakeszi úton.
2021. ápr. 9. 20:53
 13/34 anonim ***** válasza:
4-es úton sokszor látok.
2021. ápr. 11. 21:43
 14/34 anonim ***** válasza:
20%
Hát eleg igenytelen akinek kielégito egy szopatas gumiban..Ennyiből anyáddal is leszopathatod magad vagy ehy csövessel,faszival,kutyával..Ugyanaz az érzés..Anyád lehet még figyelmes is lenne..
2021. ápr. 11. 21:46
 15/34 anonim ***** válasza:

"Lengyelül az út droga."

A google fordító szerint az út lengyel fordítása "bics".

Most akkor mi is az út lengyelül, több elnevezése is van?

2021. ápr. 12. 06:31
 16/34 anonim ***** válasza:
#13! A négyesen merre?
2021. ápr. 12. 13:15
 17/34 anonim ***** válasza:
90%
#15: szar a google fordító, az ékezeteket nem kezeli rendesen. A bić (e: bics) nem út, hanem üt. Pontosabban ütni.
2021. ápr. 12. 15:31
 18/34 anonim ***** válasza:
Én Kecskemétről Solt fele menvén az 52esen szoktam látni őket
2021. ápr. 19. 08:06
 19/34 anonim ***** válasza:
Mindenütt! Sokan vannak!
2021. jún. 7. 16:11
 20/34 anonim ***** válasza:
72%

Én 2011-ben monor-péteri környékén láttam párat, de már nem tudom pontosan hol. Egy erdős részen, ahol az út kanyarodott balra. Magas, fehérbőrű , y tangában lévő, jó nőt, aki kevert, miközben meglátta hogy az irányukba megy az általam vezetett autó. Többen voltunk nem álltam meg.

Ha ma egyedül mennék ott és meglátnám, biztos megállnék.

Megőrülök egy ilyen jó nőért.

Volt nagymellű másik nő is ott az út másik oldalán. Ezek bevállalós egy csapatban lévő nők voltak. Lehet , hogy veszélyes dolgok ezek, de férfi vagyok és kívánom egyszerűen. Tényleg.

2021. jún. 7. 18:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!