Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg ennyire nagy szó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire nagy szó lenne ha megcsinálná?

Figyelt kérdés

Párommal régen volt köztünk anál is.

Szerettem azt, ha kutyában a popsimat kényezteti az ujjaival és utána berakja oda is.

Mindig felizgatott vele,meg volt a higénia is, és mindig élvezte ő is.

Újabban viszont a szexet sem akarja, nem hogy anált.

Mivel vennétek rá hogy legyen egy kicsit aktívabb a szexben? Undorodik a fenekemtől vagy tőlem? 6 éve együtt vagyunk ha kérdezem mindig az a válasz nincs semmi csak fáradt

24/L

2021. ápr. 9. 14:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
sima szex sincs? akkor ott tobb problema is van, eloszor azt kene megoldani
2021. ápr. 9. 14:17
 2/10 A kérdező kommentje:
Az is ritkán jó ha hetente 1 vagy két hetente és régebben nem így volt. Eltévezgetne velem csak egesznap. Kgt nem szedtem fel stb
2021. ápr. 9. 14:20
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Kihűlt, ellaposodott a kapcsolatotok ez a fő gond... a mindig fáradt vagyok az esetek többségében csak kifogás. Tüzeljétek fel a kapcsolatot, érzelmileg IS. Beszélgessetek a szexualitásról őszintén, ki mit kíván, mik a titkos fantáziái, legyél kedvesebb, spontánabb. Talán segít. Egy kapcsolatért nap mint nap tenni kell. Ha nem segít akkor meg engedjétek el egymást, nincs gyerek, fiatalok vagytok. Inkább egy új lehetőség mint beleragadni egy középszerű sz.rba ha az nem javítható.
2021. ápr. 9. 14:21
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
vegyetek par vibrit, vagy ilyesmi jatekokat, azok feltudjak dobni a szexualis eletet..
2021. ápr. 9. 14:22
 5/10 anonim ***** válasza:

Kezdjétek egy jó alapos őszinte beszélgetéssel hogy mi a gond! Nem a szexualitásra irányulva, hanem úgy általában a kapcsolatotokkal, mi a jövőkép, mi az ami zavarja, mi változott szerinte. Ezeket a problémákat oldjátok fel, s csináljatok több közös programot, szabaduljatok ki a mindennapi szürke mókuskerékből.

A kapcsolati problémák NEM az ágyban kezdődnek, oda csak magukkal cipelik őket, már csak indikátorként, mintegy tünetként jelentkezik a "de nem kíván a párom".

2021. ápr. 9. 14:27
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha fiatal karcsú nő vagy és nem kíván a párod, akkor valószínűleg, ahogy az előttem válaszolók leírták, a kapcsolatotokkal van baj, azt kell megbeszélni. Amúgy mondd neki, hogy ne maszturbáljon, pár nap múlva garantált az együttlét.

F

2021. ápr. 9. 15:27
 7/10 anonim ***** válasza:
Hűha, ez nem hangzik túl jól. Szerintem megcsal, vagy ilyesmi.
2021. ápr. 9. 16:18
 8/10 anonim ***** válasza:

Kedves hetes személyében meg is jelent egy tipikus boldogtalan pletykás személy, aki a legjobb tanàcsokat adja, de az életben nem b@szta őt meg senki (vagy fordítva).

Nem kell egyből megcsalàsra gondolni...

Valószínűleg valami gond van a kapcsolatban, valami lelki gond vagy munkahelyen illetve családban sok a feszültség.

Üljetek le, beszéljetek őszintén

Tapasztalatból mondom, hogy ez a megoldás.

2021. ápr. 10. 00:52
 9/10 anonim ***** válasza:
Majd én;)
2021. ápr. 10. 09:28
 10/10 anonim ***** válasza:

8!

Adott egy fiatal pár, ahol jól működik a szex. Majd hirtelen a pasi minden este fáradt lesz? Párkapcsolatról beszélünk, gondolom nem friss. Miért ne mondaná el a pasi, ha valami baja van a családban, munkában vagy a kapcsolatban? Gondolod, hogy inkább bekamuzná, hogy fáradt, miközben ezek pont olyan problémák lennének, amiket meg lehet érteni és beszélni?

A random személyeskedésedre nem is reagálok, nem süllyedek le a szintedre :)

2021. ápr. 10. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!