Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mit tennétek ha az utcán egy idegen csávót látnátok hokizni pont a magömlés pillanatában?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 9. 12:47
11/14 anonim válasza:
Rákiabálnék, hogy ne pocsékoljon, aztán gyorsan lenyalnám neki!
12/14 anonim válasza:
#10 akkor IS fel kell jelenteni! Elég egyébként a tanúvallomás, a rendőrségnek van gyakorlata a bizonyítási eljárásokban a hasonló esetekben.
Az egy dolog hogy gyerek is megláthatja, de a szexuális bűnelkövetők egy idő múlva nem állnak meg a mutogatásnál hanem "továbblépnek" a fizikai inzultus, erőszak felé. Szeretnél áldozat lenni? Nem? Akkor ki kell szűrni idejekorán a bűnelkövetésre hajlamos személyeket. Ha már az elején megfogják, akkor az adott büntetéssel, szexuális bűnelkövetőként történő nyilvántartásba vétellel nagyon sok esetben blokkolható hogy "továbblépjen" az elkövető a következő máskor, máshol a következő fázisig. Ki tudja? Lehet téged talál meg legközelebb ha futni hagyod, lehet egy gyereked, lehet egy rokonod, szerettedet.
13/14 anonim válasza:
Férfiként láttam egyszer egy ilyen csövest kora reggel, pont ebben a szituban, direkt az út közepén állt hogy lassam.Majdnem elhánytam magam, de tényleg öklendeztem. Senkinek sem a szex jutott volna eszébe róla. Nem akartam erről a témáról a rendőröknek magyarazkodni, addig úgyis 5 sarokkal odébb lesz már, mire a rendőrök kiérnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!