Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első szexnél a farkamon a fityma legyen hátra húzva?
Figyelt kérdés
Tudom hülyén hangzik de nem tudom 🙃2021. ápr. 9. 00:27
1/5 anonim válasza:
Szinte tökmindegy mit csinálsz vele, valszeg hátracsúszik ígyis-úgyis. Talán a gumit könnyebb feltenni ha hátrahúzod már akkor.
2/5 anonim válasza:
" Tudom hülyén hangzik "
Hát ez az.
3/5 anonim válasza:
Nem hangzik hülyén, csak nyilván kisfiú vagy. Ne aggódj, hátra fog az majd magától húzódni behatoláskor, már persze, ha nincs szűkületed. De ha mondjuk az is van, de nem nagy fokú, akkor sincs gond, mert az előbőr is tud nyulni kicsit és szépen hátra fog csúszni.
4/5 anonim válasza:
Ha gumiban szexelsz és nincs hátrahúzva, mikor felteszitek, akkor sokkal nagyobb az esélye, hogy elszakad, mert behatolásnál így extrán vékonyodik a gumi felület. Könnyebb is felhúzva rátenni, és jobban is izgatja a makkod behatolásnál. Mindenképp húzd hátra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!