Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi váltja ki egy férfiből, hogy szubmisszív legyen egy nővel szemben?
Tudom, de ez akkor is inkább női szerep.
Én is szub vagyok, de nem tudom miért van ez és jó lenne, ha nem lennék szub. Próbálom ezt elnyomni
Hiába próbálod elnyomni - nem tudod. A tudatalattidnál sokkal mélyebb rétegeiben un. kondícionálódott annál a vágy, hogy tudatosan irányítani tudnád. Megérteni tudod maximum, feltárni azt ami benned van, kis mértékben kontrollálni de teljesen elnyomni sosem, csak frusztrálni fog a dolog és szorongást okoz, sz.rul érzed magad.
Fogadd el saját magad, ez a szexualitás, a vágyak (és a BDSM) útja.
Én nem szeretem ha szubmisszív egy férfi, ha már férfi engem tegyen szumbisszív pozicióba, kicsit afféle "béta" férfinak tűnik nekem az aki a lányt hagyja uralkodni :)
20/L
#5 s mi a normális? Az hogy apu, anyu, a pap bácsi, meg a szomszéd Teri néni azt mondja, "aham ebben meg ebben a pózban erkölcsös"? Rád és a partneredre tartozik hogy élitek meg a szexualitásotokat, senki másnak nincs köze hozzá.
Ha úgy érted hogy megfelelő partnert találni? Na az tényleg kihívás, viszont nem is lehetetlen.
Nem az a lényeg, hogy mit mondd a teri néni, hanem hogy nem lehet domináns nőt találni és kb az az igazság, amit a 6-os írt. Egy fizetős domina is csak a pénzért csinálja, nem azért, mert tényleg ezt élvezné
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!