Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogyan reagálnátok ha egy idegen fiú, akit csak online ismertek, intim témákról kérdezne titeket?
En ilyen formaban nem szeretek idegeneknek az intim dolgaimrol beszelni, ugyhogy letiltanam.
Szoktam anonim modon szexchatelni, de annak megvan a maga helye.
Attól függ. Mert mondjuk amikor egy itteni válaszom után rám ír valami random gyökér, hogy szeretem-e ezt meg azt csinálni, meg milyen bugyi van rajtam meg tudja a fene, akkor elküldöm a halálba az illetőt, mert egy proli.
De akit régóta ismerek így netről, és napi szinten beszélünk mindenről, és esetleg felvetül a szexualitás mint téma, ott nem zárkózom el ez elől.
Nekem is volt. Nem válaszolok. Olyan is volt nem egyszer, hogy "jajj, csak barátkozni akarok", miközben tudta, hogy van barátom és idővel csak elő hozakodott ezekkel. Instant tiltás ilyenkor. Ezek a dolgok random emberekre nem tartoznak. Még barátnőkkel sem igen szoktunk már ilyenekről beszélni.
26/N
Lekoptattam, azonnal. Teljesen mindegy honnan ismerem, egy embernek sem kezdek el az intim életemről mesélni, maximum a páromnak.De hát neki meg minek mesélném, ha egyszer a része :D
Rengetegszer volt ilyen, mindig lescreenelem, és elküldöm a páromnak, jókat röhögünk rajta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!