Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Mennyire visszataszít...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mennyire visszataszítóak az ilyen mellek?

Figyelt kérdés

Kicsit nagyobbak, kicsit lógósabb, szétállók, a bimbók inkább lefele néznek és picit nagyobb a bimbóudvar is

Pl.:

[link]

[link]

Szerintem az ilyen cicik tökéletesek és izgatóak: kisebb, hegyes felfele álló bimbókkal

[link]

Nektek mi a véleményetek?

2021. ápr. 7. 22:00
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
87%

Nekem is hasonló a mellem, mindenkinek tetszett, sose kaptam rá rossz megjegyzést.

Ha lefogysz lehet hogy össze fog menni és lógni fog, az is lehet hogy pont onnan fogsz nagyon keveset fogyni. Ezt nem lehet tudni előre. De ha normális testalkatod van és nincs vele gond akkor csak ezért nem kezdenék el fogyozni a helyedben.

2021. ápr. 7. 22:20
 12/26 anonim ***** válasza:
0%
Az összes cici szép itt, de nekem is a kisebbek vonzóbbak.
2021. ápr. 7. 22:24
 13/26 anonim ***** válasza:
87%

Ez most csak trollkodás ugye?

Az első nemhogy nem visszataszító, hanem egyenesen gyönyörű.

Szerintem egy heteró férfi fejében meg sem fordulna hogy visszataszító lenne.

2021. ápr. 7. 22:30
 14/26 anonim ***** válasza:
Szerintem mindegyik forma szép, izgató. Egy percig se aggódj miattuk :)
2021. ápr. 7. 23:05
 15/26 anonim ***** válasza:
51%

Nekem is jobban tetszenek az elsők.

30/F

2021. ápr. 7. 23:05
 16/26 anonim ***** válasza:
51%
Nekem momentán az első kettő tetszik jobban. :)
2021. ápr. 7. 23:07
 17/26 anonim ***** válasza:
33%
Nekem inkább a harmadik tetszik, bár lehet azért mert nekem is olyasmi van, bár picit kisebb.
2021. ápr. 7. 23:20
 18/26 anonim ***** válasza:
Nekem is olyan mint az elso, en is elegge rottyon voltam emiatt. Aztan az utobbi idoben igyekszem elfogadni.
2021. ápr. 7. 23:31
 19/26 anonim ***** válasza:
51%
személy szerint a harmadik kicsivel jobban tetszik, de ha a barátnőmnek olyan lenne, mint az első két képen lévő, akkor azt imádnám. Ezen teljesen felesleges aggódnod.
2021. ápr. 7. 23:38
 20/26 anonim ***** válasza:
68%

bocsi nőként válaszolok, ezek mind nagyon szép mellek :D

tessék kinőni az ilyen felesleges buta komplexusokat, a legtöbb pasinak a "csúnya" mellek is bejönnek :D

az enyém kicsi, nem ilyen szép telt, de az első kettő képhez hasonlóan nagyobb a bimbóudvar, így nem túl arànyosak vagy klasszikusan szépek, de eddig az összes pasim imádta őket mégis

2021. ápr. 8. 00:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!