Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mennyire visszataszítóak az ilyen mellek?
Kicsit nagyobbak, kicsit lógósabb, szétállók, a bimbók inkább lefele néznek és picit nagyobb a bimbóudvar is
Pl.:
Szerintem az ilyen cicik tökéletesek és izgatóak: kisebb, hegyes felfele álló bimbókkal
Nektek mi a véleményetek?
Nekem is hasonló a mellem, mindenkinek tetszett, sose kaptam rá rossz megjegyzést.
Ha lefogysz lehet hogy össze fog menni és lógni fog, az is lehet hogy pont onnan fogsz nagyon keveset fogyni. Ezt nem lehet tudni előre. De ha normális testalkatod van és nincs vele gond akkor csak ezért nem kezdenék el fogyozni a helyedben.
Ez most csak trollkodás ugye?
Az első nemhogy nem visszataszító, hanem egyenesen gyönyörű.
Szerintem egy heteró férfi fejében meg sem fordulna hogy visszataszító lenne.
Nekem is jobban tetszenek az elsők.
30/F
bocsi nőként válaszolok, ezek mind nagyon szép mellek :D
tessék kinőni az ilyen felesleges buta komplexusokat, a legtöbb pasinak a "csúnya" mellek is bejönnek :D
az enyém kicsi, nem ilyen szép telt, de az első kettő képhez hasonlóan nagyobb a bimbóudvar, így nem túl arànyosak vagy klasszikusan szépek, de eddig az összes pasim imádta őket mégis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!