Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy ilyen lány tágnak mondható...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen lány tágnak mondható, vagy ez normális?

Figyelt kérdés

Az első barátnőmről lenne szó, idősebb tőlem, 34 éves.

17,8-18 cm körül van a péniszem, ami vastag is, szoval nem olyan kicsi, de így elsőre simán beleült, és tövig csúszkált is rajta egyből gyors tempóval. Érezni éreztem, de olyan kellemesen, gyengéden..intezívebb érzést vártam volna, ez azért volt mert túl tág? Vagy minden punci hasonló?

2021. ápr. 7. 20:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
intem kedves hogy 34 éves lány, én össze jönnék egy ilyen korú "lánnyal", nem nem huszonéves vagyok :) Amúgy talán olyan pózt kell találni akár kutyában ahol jobban érzed...
2021. ápr. 7. 21:28
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen rendben van. Ismeri a testét, el tudja magát engedni ezért megy ennyire könnyedén egyből az erősebb tempó.

A tévhitekkel ellentétben a sok dugástól NEM tágul ki! Annyi történik csak hogy megtanulja magát elengedni, ellazítani, nem görcsöl rá. Ez van a 34 éves barátnő "lánnyal" is.

2021. ápr. 7. 22:16
 13/23 anonim ***** válasza:
71%

12es

Hát nem tudom, lehet valami abban, amit mondasz, hogy jobban el tudják engedni magukat. De azért az is számíthat, hogy egy szexi, 34 éves nő már többet dugott, mint egy 21 éves, és csak jobban kitágul.

Mindezt arra alapozom, hogy én 25 évesen életemben egyszer voltam 30 feletti (36 éves) nővel, és ő volt az egyetlen, aki annyira feltudott piszkálni, hogy 4 menetet bírtam egymás után, több órás romantikázáson keresztül. Ilyen sosem volt azelőtt, még a második is problémát jelent nekem alapból. Pedig ő is nagyon tág volt, 2x befért volna a farkam simán neki, de mégis valahogy nagyon jó volt vele.

2021. ápr. 7. 22:23
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha eleg nedves... lehet elotted mar megdugta vki, ezert ki volt tagulva, be volt jaratva... es ezert volt nedves. :D
2021. ápr. 8. 10:57
 15/23 anonim ***** válasza:
Én nem értem honnan ennyi tudatlan ember. Ha simán beleült az nem azért van mert tág hanem mert eléggé nedves.
2021. ápr. 8. 13:08
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszik, hogy aki többet dugott, az tágabb :D
2021. ápr. 8. 19:17
 17/23 anonim ***** válasza:

16os

Mert így is van.

2021. ápr. 9. 15:41
 18/23 anonim ***** válasza:
Nem, nincs is te idióta.
2021. ápr. 9. 21:46
 19/23 anonim ***** válasza:

18as

Na jól megcáfoltad.

2021. ápr. 9. 22:19
 20/23 anonim ***** válasza:

Miért a segglyukatok is annàl tágabb minél többször sza***tok?

Ha így lenne szülés utàn már lehetetlen lenne szexelni.Azért ott gyerek is kijön,és még úgyis “visszaáll”,mert rugalmas szerv.

2021. ápr. 10. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!