Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen lapos fenék mennyire fér bele nálatok, férfiak?
2021. ápr. 7. 15:50
11/20 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, az első képen lévő főleg. Nincs igényem nagyra, ahogy mellből sem. Az összkép a fontos. Tudnék vele mit kezdeni.
12/20 anonim válasza:
Teljesen rendben van. Képen láthatóak is nagyon jók.
13/20 StevenUp válasza:
Nekem tetszik. Mármint volt olyan nővel dolgom akinek ilyen volt és nem igazán zavart...
Nekem is jobban tetszenek egy nő valós értékei
14/20 Noren1989 válasza:
Vékony testalkattal oké. A màsodik képen nem tűnik a csajszi annyira nagyon vékonynak (màrhogy nekem).
15/20 anonim válasza:
Ezek rendben vannak, amúgy sem fenék alapján választok párt magamnak.
16/20 anonim válasza:
Mivel a kerdésre nincs jó vagy rossz válasz.
Nekem nem tetszik a lapos fenék és tetszik a kis mell,és pont.
És ne keverjük ide most a köríteseket,meg a magyarazatokat, a belsőt meg mittomen miket.
Csupán a forma nem jön be.
A kereket favorizálom.
Ez van.
17/20 anonim válasza:
Az első képen teljesen okés az a test, sőt, kimondottan szexi. A második sem rossz, csak baromi előnytelen az a bikini rajta. Amúgy meg ez bőven belefér, főleg ha van hozzá egy szexi, szép feszes has, vagy neadjisten szép, lehetőleg nagyobb cici, meg mindezekhez egy nedves, szűk punci, akkor nem is érdekel a fenék.
20/20 anonim válasza:
Felizgatni nem fog, de ha szép a lány arca akkor együtt lehet vele élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!