Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok volt már aki kipróbálta felcsatlizhatóssal, milyen pasit megrakni?
Figyelt kérdés
#Pasit rakni
2021. ápr. 7. 15:42
11/20 anonim válasza:
Szintén pasi vagyok, és az exemmel csináltuk, mint az első válaszoló. Nekem nem igazán jött be.
13/20 A kérdező kommentje:
Mennyi vagy?
2021. ápr. 7. 17:00
14/20 anonim válasza:
Bekapta a horgot a kérdező 😂😂😂😂
15/20 A kérdező kommentje:
Míért kaptam volna be a horgot?Szerintem.akkor privátban kérdeznék nem gondolod?
2021. ápr. 7. 17:08
16/20 anonim válasza:
Ha ilyet kérne a pasim akkor repülne pàros lábbal. Szerencsére eszebe sem jut buzulni.
17/20 A kérdező kommentje:
:))))
2021. ápr. 7. 17:29
18/20 anonim válasza:
egyszer nagyon kipróbálnám, de a páromat nem tudom elképzelni, hogy megdugjam, túl férfias hozzá a szememben, meg bele se menne :D
szóval nem hiszem, hogy valaha ki fogom próbálni való életben, mivel nem vagyok a szexkapcsolatok/egyéjszakás kalandok híve, komoly kapcsolatban meg csak olyan férfivel vagyok, akivel nem tudnám ezt megcsinálni xd
20/20 anonim válasza:
Exbarátnőmmel párszor csináltuk engem izgatott a dolog mindig is azóta is próbálok olyan nőt keresni akit szintén izgat 22/f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!