Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavaró egy férfi számára ha átdudorodik a felsőn a nő mellbimbója?
Az átdudorodó mellbimbók kizárólag nőket zavarnak, mégpedig olyan nőket, akiknek akkora csöcsük van, melltartó nélkül fel sem mernek állni, mert akkor a derekukig lóg nekik.... Szóval ezek a bögyös macák olyan irigyek a csinos cicijű nőkre, hogy az irigységük mára "szokás" meg "illemként" van illetve. Nem illik melltartó nélkül, blabla... Nevetséges!
Ha az a ruha nem átlátszó, akkor semmi nem fog látszani! Az meg hogy hidegben dudorodik, teljesen természetes, az lenne furcsa, ha nem tenné! Megjegyzem férfiaknak is szokott látszani, sokszor, ha dudorodik nekik a mellbimbójuk mégse hordanak se melltartót, se tapaszt...
Ami ízléstelen és igénytelen az az, amikor egy ruha elől annyira kivágott, hogy kilóg a mellek teteje.... Főleg ha melltartóval még jó szorosra össze is préselik, hogy még jobban kilegyen középen. HIába nem látszik nekik a mellbimbójuk.... a mellük fele gyakorlatilag teljesen kint van, és az undorító, mintha valami s.gg lenne a dekoltázsukon!
Na szóval felejtsd el azt a melltartót, ha nincs akkora vész, hogy valóban "tartani" is kelljen neki! Ha jó az alakod és nem átlátszó az anyag, akkor nem lesz gáz. Főleg nem egy kerti partin vazz!
Ja, nekem szinte nincs is mellem. Épp hogy van valami, nem kell tartani. Nem is amiatt hordok melltartót, csak azért, hogy ne látszódjon át.
Amúgy utolsó nem biztos, néha nyáron is a tök melegben csak úgy egrázkódom,mert fázok xd lehet, hogy én vagyok furcsa
amúgy májusban megyünk csak, de gondolom akkor meleg lesz
25-ös vagyok:
Hát ez tényleg furcsa biológia.
Amúgy én vagyok a hülye, de tényleg: egy "sütögetést" amire covid ide vagy oda hónapokkal előre készülsz, egy kimondottan szexi ruhát veszel fel, ráadásul a kérdést is a "szexualitás" kategóriába rakod, azt megpróbálom "öltözködés" kategóriában kezelni. Sorry :)
27es
Igen, ez tényleg gyanús. De az elmúlt időszak után már az sem lenne csoda, ha egy fiatal lány annyira vágyik a társaságra, és csinosan felöltözésre, hogy hónapokkal előre készül, és erre masztizik közben. Simán el tudom képzelni, hogy tényleg van ilyen.
Jézusom, nem masztizok erre. Az viszont igaz, hogy egy hónappal előre készülök.
Valamint érdekelt mennyire szexualizálják ezt a dolgot a férfiak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!