Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Egy ilyen lányt milyen okból neztek meg többször?
Figyelt kérdés
Kb ilyen a mellem és ilyen ruhákba is szoktam járni. Mégis vki már sokszor megnezte a mellem (helyét😂)
2021. ápr. 6. 22:45
11/19 anonim válasza:
Mert valószínű csinos vagy, és teljesen rendben van ez a méret.
12/19 anonim válasza:
Ha így nézel ki, szétszúrnám a lyukad. 🙂
13/19 anonim válasza:
Ez nem kicsi, teljesen formás, alkathoz illő.
14/19 anonim válasza:
Nekem ebben az tetszik, hogy ráfeszül a ruha a mellére és nem egy kitömött melltartó. Én is megnéznélek, ha így jönnél szembe.
17/19 anonim válasza:
Ritka rossz öltözet, ezért megnézem hogy csak ilyenre telik szegénynek.
18/19 Aladdin21 válasza:
Nem a méret fontos, hanem a forma
19/19 anonim válasza:
Megérthetnétek már végre, hogy nem csak egy nagy mellű nő lehet csinos, szemre való, sőt vannak férfiak, akik kifejezetten a kisebb melleket tartják vonzónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!