Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy a 18 éves fiúknál "durvábban" szexelnek a 30-40 éves pasik?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 6. 21:35
11/21 anonim válasza:
10-es ezt honnan veszed? Én így 40 felett sokkal jobban kívánom a napi szexet.
12/21 anonim válasza:
Napi apakomplexusos kérdés is megjött...
13/21 A kérdező kommentje:
Sz.r lehet hogy abbol all az eleted hogy gyakori osszes kerdeset vegigfesulod... engem is untatna
2021. ápr. 7. 09:54
14/21 anonim válasza:
Te meg egy lotyó vagy, a saját korosztályodban is vannak, akik szeretnek durvábban szexelni, attól még nem kell 18 éves létedre egy 40 évessel hemperegni, azok közül sem mindenki durva, mint azt ahogy te gondolod...
15/21 A kérdező kommentje:
"lotyó" 🤣 hány éves vagy, 50? Amúgy meg semmi közöd hozzá, nem is tetszenek a 18 évesek.
2021. ápr. 7. 11:01
16/21 anonim válasza:
Majd ha jó pár 40 éves megfektet téged, és utána ott hagy téged mindegyik, mint egy rongyot, majd ne csodálkozz, ha teljesen kiégsz és egy normális kapcsolatot nem fogsz majd tudni kiépíteni...
17/21 A kérdező kommentje:
Dehogynem tetszem 😅 mondjuk te nekem (sem) kellenel
2021. ápr. 7. 11:12
18/21 anonim válasza:
Hidd el, ennél még az is jobb lenne, ha a Rosszlányokon hirdetnéd magad, legalább lenne annyi gerinc benned, hogy felvállalod, mekkora lotyó vagy. Még pénzt is kapnál, nem is keveset 😉
19/21 A kérdező kommentje:
Jajj de merges valaki
2021. ápr. 7. 11:18
20/21 anonim válasza:
Jajj de le lettem pontozva, egyeseknek itt nagyon fáj az igazság, de már sikerült megszoknom, ne aggódjatok 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!