Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, most komolyan, fájdalmas, vagy élvezetes, egyáltalán mit éreztek amikor a popsi/punci be van dugva?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 5. 12:26
3/7 anonim válasza:
Feleségem szereti :) És nekem is jó, hogy a popsidugó, nyomja kicsit farkam amikor puncikában vagyok :)
4/7 anonim válasza:
Azt érzik hogy a GyK-n elég sok a hülye.
5/7 anonim válasza:
Mi csak nagyon ritkán van hogy betszunk popsiba egy egy centis kis vibrit vagy még ritkábban egy S-es plugot. Mind a ketto esetben teljesen teletoltve, feszitve érzem magam. A plugnál kimondottan úgy érzem majd szétrepedek ha kozben a pasim is beteszi. De csak ritkán használjuk oket vadulás, extrem, vagy csak érdekesség gyanánt. Fizikailag semleges érzés, nem is kimondottan jo, nem is fáj, inkább a lelki érzés a plusz, hogy kiéljuk a vadságot.
6/7 anonim válasza:
Férfi vagyok, de a lányok csak akkor élvezik ha farok van a puncijukban, ha rendesen fel vannak izgulva, másképp fáj nekik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!