Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek ! Igaz-e az, hogy nagyon sok Nő vágyik arra titokban, hogy 2 férfi kényeztesse ? Mit gondoltok erről ?
Figyelt kérdés
Ne haragudjatok rám, tudom hogy már volt sok ilyen kérdés... Komolyan érdekel a dolog, mert szeretném rávenni a feleségem, hogy keressünk egy barátot Neki, akivel együtt dughatnánk Őt rendszeresen. Még nem beszéltem Vele erről. Lehet nagyon beteg és perverz vagyok, de nem a rossz szándék vezérel. 30-as pasi vagyok.2021. ápr. 4. 19:50
31/36 anonim válasza:
Mi is így kezdtük, és az én férjem meggyőzött! 😉
32/36 anonim válasza:
Egyrészt, mert szerintem ezt a hármas dolgot lehet úgy is megélni, mint EGY-PÁRNAK a közös játékát, rossz példával élve, akképpen, mint amikor elmennek együtt egy étterembe, azaz, ketten, közösen, úgy döntenek, megélnek, átélnek valami újat :)
De pacal evésre csak azt lehet rávenni, aki szereti a pacalt :)
34/36 anonim válasza:
Tőlem egyszerűen megkérdezte, hogy őt izgatja ez a dolog. Nekem is tetszett az ötlet, azóta is csináljuk rendszeresen, és nagyon élvezzük.
35/36 anonim válasza:
Titokban???
Normális vagy?
Amiről min. 2 ember tud, az már nem titok!:)
36/36 Jessy2 válasza:
23L-Nekem a párom (38F) vetette fel az ötletet valamelyik nap. Már régebben is többször mondta ha elmentunk szórakozni, hogy mennyire tetszik neki ha látja más ferfiakon, hogy tetszem nekik és megkívánnak engem ha táncolok velük. Eddig még nem gondoltam ilyen felállásra, de ahogy beszéltünk róla eléggé megtetszett. Én benne lennék ha két férfi kenyeztetne, viszont nem tudom, hogy ők ezt hogy élnék meg ha egyáltalán nem bi-k.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!