Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen furcsa, meghökkentő szexuális perverzióitok vannak?
Én imádom a pasi ádámcsutkáját puszilgtni, az orrával piszézni, tollal simogatni a fenekét, és azt, ha azzal ébreszt, hogy a fülembe súg pajzán gondolatokat. 27N
Nemeteket, korotokat is írjátok le!
Én vágyaim
..2 domina Úrnő vél játszani
.. 2 sima nő meg én
..1 nagyon fiatal tanuló lány meg én.
... tartósan találni 1 tanuló diák lányt akit támogatnék és cserébe...
40es FFI
Amit elsőnek írtál, kérdező, az az én fétisem is :) annak szinte minden alverziójával együtt :)
27/F vagyok, partnerem 25/N.
Imádjuk mindketten, ha Ő az én ádámcsutkámat simogatja, tapogatja, puszilgatja, baromira izgat az engem.
Én is szoktam ezeket az Ő torkán végezni. Érzékeny a nyaka, imádja ha simizem+puszilom a torkát, én pedig érezni imádom annak minden egyes porcikáját, ennyire vagyok nyakfétises. Meg annyira, hogy az ujjaimmal nemcsak simogatni szoktam, hanem időnként megállítom az ujjamat rajta, és ha eközben nyel is, és érzem ahogyan az ujjam alatt mozog a gégéje, az is jól beindít engem :) xD
Amennyiben olyat látok, hogy egy nőnek még látható ádámcsutkája is van (persze nem férfiméretű, hanem annál még így is kisebb, csak látható és kész), én azt nem nőietlennek találom, hanem szépnek. Ha azt látom, hogy egy nőnek még nyugalmi helyzetben is látható a gégéje, máris arra gondolok, hogy bár mindjárt nyelne is egyet. Amikor pedig tényleg még nyel is egy ilyen különleges nyakú nő, gyönyörűnek találom, ahogyan a gégéjét mozogni láthatom (és ezen esetek többségében máris arról fantáziálok, hogy bár meg is foghatnám azt a csodaszép női gigát a nyelése közben) :) pl így: youtube.com/watch?v=Q2dGO57FlvM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!