Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül manapság egy interneten hirdető lakásos prosti átlagban?
Figyelt kérdés
10 éve mikor legutóbb elmentem ilyenhez akkor egy tízes volt. Most milyen árban "dolgoznak"?2021. ápr. 2. 22:56
4/7 anonim válasza:
Az átlagár 15-20 között van egy óra. Van alatta is, meg felette is - de itt is igaz minőség vs. ár.
5/7 A kérdező kommentje:
Értem. Tehát akkor átlagosan 15.000 de a felső kategóriás csajok 20-ért vállalják
2021. ápr. 3. 09:13
6/7 anonim válasza:
Bocsi nem megbántani akarlak, de ha neked öt rugó ilyen sokat számít, hát akkor gondold ezt végig.. Én még jó tíz éve is inkább lepengettem negyvenet egy jobb csajnak de akkor nem okozott csalódást. Azon is múlik hogy az ország melyik részén vagy, milyen a csaj, mennyi vendége van, és mit szeretnél tőle. Nyugaton ahol ez legális ott az oldalon azért egy alap és irányárat írnak, amitől persze el lehet térni de legalább tud az ember viszonyítani. Arra figyelj mert Magyarországon illetve a volt keleti blokkban gyakori hogy ha nem kérdezel meg mindent előre akkor lehúznak, ha egy órát fizetsz és abban csak egyszeri elélvezés van de lehet kétszeri is akkor előfordulhat hogy gyorsan lerendez aztán fél óra múlva már jön érte a kocsi, én ezt igyekszem megakadályozni, volt hogy az elején ezt közöltem hogy de nekem a társasága is kell és maradjon közel egy órát, húzta a száját így el is küldtem, akkor már próbált alkudozni de nincs ingyenkenyér, ha valaki ezt a szakmát űzi igen is szolgáltasson és ne csak szét tegye amije van..
7/7 A kérdező kommentje:
Nem bántottál meg, nem gond az 5000 forint csak "hangosan" értelmeztem amit az előző válaszoló írt. Egy igazi jó nő persze, hogy megér többet is
2021. ápr. 3. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!